Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Yaburova o înlocuieşte pe Starr Allen la CSM Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.10.2011

După cele cinci partide disputate în echipamentul echipei CSM Satu Mare, conducerea a decis să se despartă de jucătoarea americancă Starr Allan. Deşi presa din Satu Mare afirmă că sportiva nu s-a acomodat şi a avut unele probleme personale dorind să se reîntoarcă în America, mai multe surse apropiate site-ului nostru ne-au indicat faptul că oficialii sătmăreni nu au fost mulţumiţi de prestaţia americancei care măsura 1.80m şi cântărea 115kg(foto).

În locul ei a sosit o sportivă de origine ucraniană, Larisa Yaburova. În vârstă de 22 de ani aceasta măsoară 1.90m şi evoluează pe postul de pivot. Yaburova vine de la BC Dnipro, acolo unde a petrecut şase sezoane. În sezonul 2009/2010, Dnipro a evoluat în EuroCup însă sportiva a bifat doar două minute de joc, în şase partide disputate de echipa sa în competiţie.

Cel mai probabil clubul din Satu Mare a apelat la un extra-transfer, deoarece perioada de transferuri s-a încheiat săptămâna trecută. Odată cu venirea Larisei Yaburova lotul grupării vice-campioane este definitivat până cel puţin în vară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!