Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Laura Broomfield, cea mai bună jucătoare a ICIM-ului în Meciul 4 al finalei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.05.2014

Laura Broomfield a fost cea mai productivă baschetbalistă a formației ICIM Arad în meciul pierdut de acestea, scor 62-70, cu CSM Târgoviște. Partida a contat pentru Meciul 4 al finalei din LNBF, joc la capătul căruia CSM a devenit noua campioană a țării. 

Broomfield a fost folosită de către Jose Araujo încă din primul minut, iar până la finalul confruntării a bifat 33:20 minute în teren. Sportiva originară din Statele Unite a terminat în double-double cu 14 puncte și 13 recuperări (8 defensive și 5 ofensive). Pe lângă aceste cifre, Laura a mai contribuit cu 3 capace, având și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 21 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, sportiva Aradului a terminat cu 55% (6/11) de la 2 puncte și 50% (2/4) de la linia de libere. 

33 de meciuri a jucat extrema pentru ICIM în sezonul 2013-2014 din Liga Națională, timp în care a acumulat medii de 9.8 puncte, 7.1 recuperări, 0.6 pase decisive, 1.5 mingi pierdute și 12.8 în dreptul eficienței. Toate aceste cifre au fost strânse într-un total de 670:31 minute jucate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!