Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Laura Broomfield: „Vom face tot ce ne stă în putință să forțăm Meciul 5”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.05.2014

ICIM Arad a pierdut dramatic Meciul 3 al finalei cu CSM Târgoviște, scor 75-77, după un coș marcat de adversare în ultima secundă a reprizei suplimentare. Cea mai bună baschetalistă a trupei lui Jose Araujo în acest meci, Laura Broomfield, a vorbit despre partida în sine cu dâmbovițencele.  

„Acest meci 3 al finalei a fost puțin diferit față de alte jocuri deoarece am jucat constant în cea mai mare parte a partidei. Nu am lăsat CSM-ul să se distanțeze de noi, am jucat din greu până la ultima posesie a jocului”, a declarat jucătoarea pentru TotalBaschet. 

De asemenea, Laura a vorbit și despre Meciul 4 care se va juca mâine, 7 mai, începând cu ora 20:15. 

„Ne așteptăm să luptăm până în ultima clipă în disputa de mâine. Suntem conșienți că nu va fi deloc ușor, dar vom face tot ce ne stă în putință să forțăm Meciul 5 și să ne întoarcem înapoi pe terenul nostru”, a încheiat eleva lui Araujo. 

După cum spuneam și la început, Laura Broomfield a fost cea mai eficientă jucătoare a grupării din Arad, având la finalul confruntării un coeficient la acest capitol statistic de 21 de unități. Laura a terminat meciul în double-double cu 14 puncte și 15 recuperări (8 defensive / 7 ofensive), cifre la care a mai adăugat și o posesie pierdută. Baschetbalista de peste ocean a bifat 38 de minute în teren. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cobretti :

    integral 38/40
    La noi, la Targoviste, un sfert are 9 minute si jumatate, astfel ca "integralistele" abia apuca sa joace 38 de minute. Am putea, totusi, sa stim care este numele autorului acestui extraordinar articol, sa-l aplaudam la meciul de maine?

    cu 10 ani în urmă (07.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!