Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Laura Drăgoescu: "Îmi doresc să avem un sezon la fel de bun ca şi precedentul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.06.2011

După Larisa Toma, Monika Brosovszki şi Ildiko Nagy, Laura Drăgoescu este cea de a 4-a româncă care şi-a prelungit contractul pe încă un an cu ICIM Arad. Astfel pentru Drăgoescu acesta va fi cel de al doilea sezon în maieul galben-albastru, după ce în perioada 2008-2010 a evoluat la CSM Satu Mare.

Extrema în vârstă de 26 de ani a evoluat în 28 de partide, sezonul trecut, pentru ICIM Arad, având medii de 6 puncte, 2 recuperări şi un pas decisiv în 18 minute petrecute în teren.

Într-o declaraţie acordată site-ului sportarad.ro, Laura afirmă că au fosst mai multe motive care au determinat-o să rămână la ICIM Arad.

Sunt multe motive care m-au determinat să continui la ICIM. În primul rând sezonul trecut a fost ok, ne-am îndeplinit toate obiectivele, iar faptul că se încearcă reeditarea acestor performanţe este o nouă provocare pentru mine. A contat şi faptul că antrenor este Zoran Visic, dar şi că au mai semnat Lari, Moni şi Ildi, plus că acest club îmi inspiră multă siguranţă şi încredere. De asemenea, îmi place Aradul ca şi oraş, îmi doresc să avem un sezon la fel de bun.

Foto: Arhivă personală

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Kovasch :

    S
    Ati gresit numele lui Ildi,nu Ildi Vass ci Nagy Ildi!!!!

    cu 12 ani în urmă (30.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!