Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Leeza Burdgess va juca în Cehia după despărțirea de FCC ICIM Arad

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.01.2019

Leeza Burdgess s-a despărțit de FCC ICIM Arad la începutul acestui an. Pivotul american va evolua în a doua parte a sezonului la BLK Slavia Praga. Formația de pe locul 7 din campionatul ceh o are ca principală marcatoare în campionat pe Brandi Wingate, care a jucat în stagiunea precedentă la Arad.

Leeza Burdgess a jucat în 12 meciuri pentru FCC ICIM Arad în această ediție a LNBF și a avut medii de 9,6 puncte, 10,7 recuperări, 1,6 pase decisive, 3,4 mingi pierdute și 12,9 eficiență în 31:04 minute pe meci. A încheiat patru meciuri în double-double și era cea mai bună recuperatoare a echipei. Pivotul de 28 de ani a jucat și în stagiunea precedentă în campionatul românesc, la SCM Timișoara.                                                                                          

Noua sa echipă, BLK Slavia Praga, are 4 victorii și 6 înfrângeri în această ediție a primei ligi din Cehia. Cu acest bilanț, echipa se află pe locul 7, având două meciuri mai puțin față de lider și unul în minus față de patru echipe din față.

Brandi Wingate a fost cea mai bună marcatoare a celor de la BLK Slavia Praga în cele 10 partide din campionat, cu o medie de 14,3 puncte. Mai are 6,8 recuperări pe meci, 1,5 pase decisive și 1,1 intercepții în 31.5 minute pe meci, cu 17,1 eficiență. Wingate a jucat la FCC ICIM Arad în sezonul precedent. BLK Slavia a mai avut în acest sezon o jucătoare care a trecut prin Liga Națională, Briyona Canty. Aceasta a evoluat la CSM Satu Mare în ultima parte a sezonului 2016-2017. Canty a jucat doar în 4 meciuri din liga cehă în acest sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!