Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lejla Bejtic: „Ne-am pregătit bine pentru acest joc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.02.2014

Lejla Bejtic, jucătoarea formației Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a declarat că se așteaptă la o încleștare extrem de dificilă împotriva echipei din Alba Iulia. Startul întâlnirii dintre cele două combatante se va da astăzi începând cu ora 18:00.

„Acest meci se îndreaptă spre a fi unul foarte dificil, dar ne-am pregătit bine, deci ne așteptăm la ceea ce e mai bun pentru noi. Trebuie să ne îndreptăm atenția în special spre Cadjo, care este cea mai bună marcatoare a Alba Iuliei, la fel și Reed este o jucătoare foarte bună. Desigur, întreaga echipă este una puternică și au o rotație lungă ceea ce le ajută foarte mult”, a declarat Lejla Bejtic pentru TotalBaschet.

Cele două formații sunt vecine de clasament, cu câte 34 de puncte acumulate fiecare, însă Sfântu Gheorghe are un bilanț 15 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Alba Iulia are 16 meciuri câștigate și 2 pierdute, cu un meci mai puțin disputat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!