Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lenonida Antohi: "Obiectivul pentru sezonul următor este accederea în playoff"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.07.2011

Săptămâna trecută directorului Clubului Sportiv Politehnica Iaşi, Lenonida Antohi, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că Politehnica Naţional Iaşi va avea cu siguranţă echipa înscrisă în ediţia 2011-2012 a Diviziei A feminină de baschet. Conform publicaţiei ziaruldeiasi.ro, Antohi are planuri mari pentru stagiunea următoare, stabilind ca şi obiectiv o clasare între primele opt echipe.

Pentru accederea în playoff, ieşenii o vor avea pe Danielle Walker(foto), sportiva ce a mai evoluat la Iaşi, dar şi pe Ceciley Johnson şi Jada Frazier. Jucătoare sunt de origine americană, Johnson evoluează pe postul de pivot în timp ce Fraizer este coordonator de joc. Ambele sunt propuse de către Walker.

Nu am achitat încă taxele, însă ne-am înscris în campionat. Danielle Walker ne-a transmis că este de acord să continue şi că poate să mai aduca încă două americance: Ceciley Johnson, un centru de 24 de ani, şi Jada Frazier, un coordonator tot de 24 de ani. Pentru fiecare avem nevoie de 1 000 $ lunar, asta însemnând salariu şi cazare. Dacă reuşim să facem rost de această sumă şi mai punem şapte jucătoare lângă americance, cred că putem îndeplini obiectivul de calificare în play-off, pe care l-am ratat în ultimii trei ani - a declarat Antohi pentru sursa mai sus amintită.

Reprezentantul secţiei de baschet feminin, Petru Condrea a afirmat că antrenor principal va fi Ionuţ Onese, secund Radu Boisteanu, iar salariile acestora vor varia în funcţie de performanţe.

Anul trecut am avut prea multe conduceri tehnice şi, chiar dacă am avut cel mai mic buget din ligă, am pierdut un culoar extrem de favorabil. Cosoi are sarcina să caute sponsori. Contractele echipei de conducere vor fi încasate în funcţie de performanţe - afirmă Condrea pentru publicaţia ieşeană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!