Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Leo De Maio: "Consider că Timișoara merită să găzduiască un astfel de eveniment"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.02.2013

Leontin De Maio, managerul BC Timișoara, a explicat pentru TotalBaschet modul în care echipa pe care o conduce a câștigat dreptul de organizare al turneului final al Cupei României.

"A fost licitație, așa cum s-a anunțat. La aceasta au participat două echipe: noi și Cluj. Timișoara a participat după ce și-a achitat datoriile către FR Baschet în această dimineață și a devenit eligibilă să liciteze potrivit caietului de sarcini.

Sunt bucuros pentru că aducem un astfel de eveniment la Timișoara. Referindu-mă strict la Cupa României, rezultatele obținute în ultimii cinci ani - o finală câștigată și altele trei disputate - consider că merităm să găzduim acest eveniment. De asemenea, Timișoara a arătat în ultimii ani că are capacitatea de a organiza evenimente baschetbalistice importante. Mă refer la turneele de nivel juvenil pe care le-a organizat." 

Acesta este al doilea eveniment de anvergură organizat la Sala Constantin Jude în ultimii doi ani. În primăvara anului 2012 la Timișoara a avut loc Meciul Stelelor baschetului masculin din România.

Oficialul formației bănățene a precizat că licitația a fost adjudecată cu suma de 101.000 lei (un miliard și zece milioane lei). De notat că U Mobitelco Cluj s-a retras la 100.000 lei.

17 comentarii la aceasta stire:
  • cocococo :

    DeMaioneza!!!!
    Noi consideram ca tu ar trebui sa te retragi, si sa ii lasi pe cei care stiu baschet sa se ocupe de echipa!
    Ultimul meci l-ai castigat cu arbitrii dar ulciorul nu merge de multe ori la apa!
    Mai bine fa politica si lasa-ne!

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • cocococo :

    DeMaioneza!!!!
    Si mai si precizezi ca ai cheltuit 101.100 lei!!!! E usor pe banii nostri! Nu ai fost in stare sa gasesti macar un sponsor de cand ai venit la echipa??????

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Bani Publici
    Uau..... ce trae.... atunci cand te lupti sa faci rost de bani pentru echipa iti impui o limita pana la care vrei sa mergi.... dar atunci cand traiesti ca o capusa din bani publici iti permiti sa mergi la infinit ca doar nu platesti din banii tai..... Doar in Romania se poate asa ceva..... absolut absurd si jenant...... Sa nu ma inteleaga gresit suporterii Timisoarei, nu am nimic cu ei sau cu sportul din Timisoara doar consider absurd sa arunci bani publici pe geam, munca altora.....

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Bravo
    Felicitari!!Ne bucuram ca avem ocazia sa vedem un regal de baschet la Timisoara. Sa speram ca o sa vedem si o incununare a eforturilor pe care autoritatile locale le fac in sprijinirea baschetului pentru ca echipa are un parcurs destul de ezitant la ora actuala. Bafta baieti, faceti un efort si pastrati cupa la Timisoara pentru ca oamenii acestui oras merita un trofeu.

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Invidia
    Hai sa fim seriosi, care echipa nu e sponsorizata din bani publici. Macar Timisoara o face asumandu-si deschis acest lucru. Altii au firme private abonate la banii publici si fac pe mironositele care vezi doamne sponsorizeaza echipele din banii proprii. Mai lasati-ne cu ipocrizia si spuneti o echipa la care patronul vine cu bani de acasa.

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Timisoreni
    Sa stiti ca nu sunt invidios, absolut deloc, pur si simplu consider imoral sa procedeze asa! Daca a vrut sa organizeze trebuia sa caute sponsori pentru asta!!!! Bani sunt tot ce ma deranjeazas..... in rest.... sa castige echipa cea mai buna si sa castige in teren!!!!!!

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    HELL
    Despre ce sponsori dezinteresati tot vorbesti? Da cineva banii proprii pentru sponsorizarea baschetului fara pretentii de contracte de la statde zece ori mai valoroase decat banii pe care i-a sponsorizat? Banii pe care Timisoara i-a dat sunt pentru ca oamenii acestui oras sa se bucure de baschet. Care-i problema? Sunt si la Timisoara sponsori si este si contributie de la autoritatile locale asa ca nu mai faceti pe lupii moralisti.

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @gabi30us
    Ma scuzati.... din postul tau inteleg ca desfintam prezumtia de nevinovatie!!!! Toti este hoti si atunci trebuie cheltuiti bani publici cu nemiluita! Nu este vorba de public, nu este vorba despre oras este vorba despre BANI PUBLICI!!!! In spitale se moare, strazile in orase is vai mama lor, pensionarii mor de foame, in casele de copii situatia este vai mama ei..... In tara asta o duc bine cei care se infrupta din bani publici si puscariasii ( traiesc bine mersii tot din munca platitorului de taxe). Ma scuzi dar pentru 4000 sau 8000 de suporteri de baschet mi se pare absurd sa plateasca restul de 200.000 de oameni ( cifra este din burta deoarece nu am habar cati oameni traiesc in Timisoara)absolut absurd...... Tara arde si bugetarul se scarpina la oua...... Si iti garantez ca as spune exact acelasi lucru daca s-ar proceda asa la Cluj! A, daca echipa s-ar autofinata (sponsor, bilete..... stiu ca ii greu in tara) si primaria ar decide ca trebuie sustinut un astfel de eveniment ar fi altceva dar atata vreme cat echipa traieste doar din bani publici......

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • weslei :

    gabi30us
    a castigat cumva cupa timi si nu stiu eu atunci ce cupa trebuie pastrata la tim?

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • verginel :

    no mercy
    Nu ar strica sa vedem un top al bugetelor...si mai ales,provenienta banilor,va asigur,ati avea mari surprize...va asigur ca echipa de rugby a primit mai putin bani de la primarie,campioni fiind...in rest,cat timp avem un antrenor de conjunctura nu imi fac mari sperante la cupa...succes..

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    manageriat
    dupa cum am citit pe totalbaschet la Timisoara intrarea la meciurile de baschet e libera...sau am inteles eu gresit...deci , si la acest turneu se va intra liber? asta ar fii interesant de stiut...ce reteta se foloseste incat nici macar de banii spectatorului nu e nevoie... poate sunt curiosi si alti manageri...imi pare rau ca nu se tine la Cluj..dar, daca cu acesti bani se poate intari echipa si pot fii folositi in mod constructiv, prefer sa vad turneul la TV si sa vad finala campionatului in sala din CLUJ

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • cocodinica :

    @hell
    Inainte sa vorbesti, documenteaza-te... Presedintele echipei, dl.Dan Diaconu a specificat ca banii pentru organizare vor fi suportati din mediul privat!
    "nalizând la rece toate implicațiile financiare și logistice, BC Timisoara își poate asuma acest eveniment, care va fi finanțat în cea mai mare parte din surse private, datorită potențialului mare de promovare pe care îl are"

    http://bctimisoara.ro/2013/02/publicul-merita/

    Deci prin urmare: citeste si apoi vorbeste!

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @cocodinca
    Nu scrie nicaieri, dar absolut nicaieri ca banii vor fi strict din mediul privat..... Am gresit partial dar din pacate acest "in mare parte" poate sa insemne absolut oricat si nu garanteaza nimic ..... si cum scrie clar ca nu toti banii sunt privati ...... inseamna ca vin si de la buget..... documentat vorbind...... Oricum vezi ca, mai sus, un Timisorean scria ca nu exista "sponsori de buna credinta" Va impiedicati in declaratii si idei..... Oricum unica mea problema este "banul public" asa ca scoateti mentosul din pecsi ca face prea multa spuma.....

    Exact Meea, asta prefer si eu!!!

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • coffice25 :

    Cum o dai tot nu e bine :) ..!
    Toata lumea se plange , ba ca sunt din "bani nostrii" ba "ca sunt cheltuiti aiurea" ...!! Cum o dai tot nu e bine !! Este foarte usor sa vorbesti din fara unui calculator , sa dai cu presupusul si sa acuzi imediat cum ai ocazia ! Oriunde in LUMEA ASTA ca sa faci reclama , sa aduci oameni in sala , sa se vorbeasca despre ceva ai nevoie de = PUBLICITATE , PUBLICITATE FARA BANI NU EXISTA !!! Un exemplu foarte simplu : daca nu vezi un afis in oras k e meci sau postat pe un site de specialitate ,etc.. ai de unde sa sti ? sau daca sti ..,poate consideri k este ceva foarte slab pregatit ( k nu vezi reclame ) TOATE ASTEA IMPLICA BANI !!!! dar sa mai si conduci o echipa sau un club ... !! Sunt foarte multe " chichite " care nu sunt spune si care de multe ori fac diferenta ! DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ORICE LEU CARE ESTE CHELTUIT PENTRU A ORGANIZA CEVA MAI ALES LEGAT DE BASCHET , ESTE BINE VENIT SI AR TREBUI SA MULTUMIM PENTRU ASTA !! SA LASAM FITELE SI SA UMPLEM SALILE !!! DOAR ASA PUTEM SA ATRAGEM SPONSORI SI SA ADUCEM BASCHETUL ROMANESC PE PRIMUL PLAN !!!! MULTA BAFTA !

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • coffice25 :

    Pentru unii este mult mai simplu sa stai cu mainile in san si sa cada din cer !!
    Pentru unii este mult mai simplu sa stai cu " mainile in san si sa cada din cer " !! :)

    cu 11 ani în urmă (04.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    "U"
    Viata asta eu tin cu "U"!

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Sponsori Mobitelco
    Daca te uiti putin la sponsorii ''U''Mobitelco ai sa gasesti printre altii: Primaria Cluj si Consiliul Local Cluj, firme abonate la lucrari in Cluj asa ca nu mai faceti pe lupul moralist. Aveti echipa buna, va asteptam la Timisoara cu bratele deschise, nu va luam nici bani pe bilete si la final sa invinga cel mai bun.

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!