Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liga Balcanică la feminin nu se va mai desfășura

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.10.2011

Liga Balcanică la baschet feminin (WBIBL) nu se va desfășura. Cel puțin nu în sezonul competițional 2011/12. Conducerea BIBL a renunțat la idea de a organiza întrecerea feminină a competiției regionale în paralel cu cea masculină după ce niciun club nu și-a manifestat interesul de a participa.

Conform anunțului făcut, ultima scrisoare a fost trimisă cluburilor pe 29 septembrie iar data limită pentru un răspuns ferm a fost prevăzută pentru 6 octombrie anul curent. Nimeni nu a răspuns și în aceste condiții BIBL a renunțat la idee mulțumind totodată federațiilor naționale afiliate pentru suport. Totuși, acestea nu pot forța cluburile să participe într=o astfel de competiție.

Cea mai recent vehiculată idee a fost organizarea unei întreceri între șase echipe, provenite din Bulgaria, Croația, Muntenegru și România cu meciuri fiecare cu fiecare în dublă manșă. Idea a căzut și pentru moment acest proiect nu se va realiza.

Sezonul regulat al Ligii Balcanice la baschet masculin (BIBL) va demara pe 11 octombrie anul curent. România este reprezentată de către BC Timișoara, echipă care va susține primul meci pe 25 octombrie, împotriva echipei Rilski Sportist Samokov, în deplasare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!