Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liga Europei Centrale: ICIM Arad - Valosun Brno

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
12.01.2011

ICIM Arad a câștigat partida din deplasare cu Brno, scor 68-55.
     (Partida va conta pentru etapa a cincea a grupei B)

Echipele Baschet Club ICIM Arad și Valosun Brno (Cehia) se întâlnesc, miercuri, în Liga Europei Centrale, la feminin. Partida se va disputa la Arad, va începe la ora 18.00(d. TVR3), și va conta pentru penultima etapă a grupei B din cadrul acestei competiții. Ambele grupări sunt, matematic, calificate în faza finală a întrecerii, Final Four-ul urmând să aibă loc la Arad, în perioada 12-13 februarie.


În meciul tur, de la Brno, ICIM a câștigat cu scorul de 68-55 în fața adversarei de miercuri. Gruparea din Cehia se află pe poziția a cincea în campionatul intern, având șase victorii din 11 partide disputate. De partea cealaltă, româncele domină prima ligă feminină din țara noastră și au șanse mari de a ajunge în finala Diviziei A. Până acum, ICIM arad s-a impus în toate cele 12 meciuri disputate în faza I, de calificare, din seria de Nord-Vest.

Tehnicianul grupării din Arad, Stacey Nolan este convins că jucătoarele pe care le antrenează vor câștiga partida cu Valosun Brno, însă acest lucru nu înseamnă că partida va fi una la discreția gazdelor. "Chiar dacă le-am învins pe cehoaice în deplasare, trebuie să recunosc că am avut norocul ca Valosun să aibă atunci mai multe jucătoare accidentate. Acestea s-au refăcut însă, aşa încât cred că jocul va fi mai dificil pentru noi” a completat tehnicianul celor de la ICIM pentru Agerpres.

Din lotul ICIM fac parte Cristina Ciocan, Cherise Graham, Andreea Mercea - Monika Brosovszky-Boriga, Laura Drăgoescu, Bianca Urban, Diana Moraru - Biliana Savic, Larisa Toma, Anita Meszaros, Ildiko Nagy.

Meciul ICIM UVVG - Valosun Brno se va disputa în Sala Sporturilor din Arad, intrarea va fi liberă, iar partida va fi arbitrată de Doru Vinaşi din Cluj şi de Alin Faur din Timişoara, observator fiind Radu Bucerzan tot din Timişoara.

Echipa din Arad este lider în seria a doua a grupei B din cadrul Ligii Europei Centrale, la feminin, având patru victorii din tot atâtea posibile. Valosun Brno se află pe treapta a doua, cu șase puncte, în timp ce clasamentul seriei este completat, în ordine, de Slovanka și Post Viena, ambele grupări acumulând câte cinci puncte fiecare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!