Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Alexa: „La Cluj nu băgăm subUrbanii în seamă și nu ne lăsăm călcați în picioare de trofini șpăgari”

Paul Olar

Paul Olar
10.12.2016

Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad s-a impus în meciul de vineri cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 76-69. Confruntarea a fost însă plină de momente tensionate, datorită unor decizii de arbitraj care au stârnit nemulțumirea gazdelor. Pe fondul nervozității a existat apoi un schimb de replici acid între Marcel Urban și câțiva dintre suporterii clujeni.

Liviu Alexa, președintele Universității, a publicat un mesaj dur la adresa omologui său arădean, spunând:

„În viața mea, nu am fost o mascotă. Am fost Liviu Alexa, cu multe bune, cu multe rele. Dar nu am fost suburban. În viața mea, nu aș îndrăzni să jignesc fanii Sepsi. În viața mea nu aș îndrăzni să îl jignesc pe Calancea de la Brașov. subUrbanul se crede mai presus decât Calancea, mai sus ca Nini. El, un gândac, un colorado ciorbutanez, omul care și-a vândut echipa și care face sexy cu... 

Știți de ce nu cred că ciorbutanezu' e mai bun ca și Calancea? Pe care l-a jignit în fața mea? Fiindcă omul ăla e super coach, e coach, dar nu a fost niciodată mascotă, precum suburban, de la Arad. Și chiar a fost mascotă, în tinerețe, probabil că împărțea felii de salam prin magazine”, a tunat Alexa.

Alexa anunță vehement că își va proteja echipa și a mărturisit că deține informații care l-ar putea compromite pe președintele arădencelor.

„Eu, când am chef, o să arăt niște poze cu un suburban, care în seara asta a jignit CLUJUL, zâmbind arbitrilor mai mult decât trebuia, insultând suporterii Clujului. O să arăt că suburban era o mascotă țigănească, de aia din târg, la care îi dai 5 lei să își ia un mic cu muștar. A fost un sărac mic, ce a pus haine de plush pe el, să pape și el din baschet o ciorbă.  Țiganii mănâncă micii, niciodată muștarul. El are muștar la gură. De aia, la Cluj, nu băgăm subUrbanii în seamă. Fiindcă au micul mic. Iar noi, la Cluj, acceptăm să fim înfrânți, dar nu călcați în picioare cu trofini șpăgari.

O să mă transform din președinte de club de baschet într-un super ziarist dacă ne mai fură cineva. Am informații. Dacă unii șpăgari din baschet se mai cred la Daciadă, eu le transmit că șpăgarul de la Malaxa a fost reținut de DNA vineri seara”, a scris Alexa.

Nu în ultimul rând, oficialul clujencelor are un mesaj și pentru Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet.

„Îl rog pe președintele Federației Române de Baschet, un om drept, să intervină ferm! Este cel mai bun an din istoria baschetului feminin românesc, cu echipe imprevizibile și apropiate valoric, cu sute de mii de euro investiți per club. Baschetul se joacă în sală, nu după perdele, nu în hoteluri, cu șprițuri și curve. Trebuie să depășim perioada aia cu mentalitatea de Daciadă, în care arbitrii se răzbună pe baschet, fiindcă au ceva cu clubul X sau cu antrenorul Y".

*Foto: Valentin Todea

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pentru numele lui Dumnezeu!!!
    Unde mama dracului ai invatat gramatica???
    Inteleg ca esti suparat pe om dar sa scrii in halul asta de retard gramatical???

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Totalbaschet, esti aici?
      De ce publicati mizerii ?

      cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca KBSC2430 :

    alexa
    Sunt fanul Clujului da omul asta se exprima in ultimul hal. Oricum deja Clujul s-a obișnuit cu el. Si Dragan Petricevic a fost nervos da s-a exprimat ca un domn nu ca un "suburban"

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    penibilul de alexa
    Iarasi incearca sa distraga atentia d la rezultatele si jocul echipei cu mizerii d ultimul hal...rusine ca avem asa om la Cluj...niciodata nu o sa pot tine cu adevarat cu aceasta echipa din cauza lui...

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    Penibil
    Păi dacă puneţi președinte condamnat penal la cea mai titrată echipă de BF din tară de ce vă miraţi că are asemenea reacţii? Omu' doar atât poate

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!