Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Dumitru a fost decisiv împotriva fostei sale echipe

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.12.2012

Liviu Dumitru a realizat cea mai bună prestație personală stagională în victoria obținută de BC Mureș, scor 78-64, asupra lui BCM U Pitești, într-un meci din etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

În vârstă de 33 ani, cel poerclit Gogu a realizat cel de-al doilea double-double stagional. El a petrecut 28 de minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 4/7 la aruncările de două puncte, 2/4 la trei puncte și 1/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. Dumitru a adăugat 10 recuperări (două ofensive), un capac, o intercepție și a avut o posesie pierdută pentru un coeficient de 21 la eficiență.

Pe lângă statistică, Liviu Dumitru a avut un coș de trei puncte ce a readus la viață pe BC Mureș după un parțial de 0-14 consemnat pe parcursul sfertului decisiv. Reușita căpitanului echipei mureșene a adus descătușarea finală, alb-albaștrii desprinzându-se din nou la peste zece lungimi.

Interesant este că Liviu Dumitru a jucat o importantă parte a carierei la Pitești, având inclusiv o finală de campionat disputată în echipamentul formației pe care a ajutat să o învingă în cursul serii de sâmbătă.

În 12 meciuri jucate în actuala ediție de campionat, Gogu are medii de 7.6 puncte, 5.1 recuperări, 1.0 pase decisive cu 1.0 posesii pierdute pentru un coeficient de 8.1 la eficiență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    demisia
    Dlor Costescu si Ziguli ne-am saturat de voi, vrem sa va dati demisia, nu mai aveti ce cauta la aceasta echipa. Ati facut de ras o echipa si un oras ce era obisnuit sa joace baschet la un nivel inalt. cat mai aveti de gand sa persistati in nesimtire? nu vedeti ca sunteti zero, iar Ziguli mai are si gura mare. ce s-a intamplat azi e bataie de joc, jucatorii nu au nici un orizont, nu stiu nici o schema. ati adus in ultimii ani numai jucatori de doi lei cu care va bateti la locul 9. RUSINE !!!

    cu 11 ani în urmă (09.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!