Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Dumitru:”În meciul cu Energia Rovinari ne așteptăm să învingem”

Ioana Ardereanu (Sibiu)

Ioana Ardereanu (Sibiu)
29.09.2012

BC Mureș a debutat ieri cu stângul în stagiunea 2012/2013, pierzând primul meci din cadrul Cupei României în fața celor de la CSM Oradea. Elevii lui Srecko Sekulovic au reușit să țină pasul cu adversarul până la pauza dintre cele două reprize, însă au cedat pe finalul meciului, fapt ce i-a împins spre o înfrângere la 11 puncte, scor 66-77.

La finele meciului, TotalBaschet a stat de vorbă cu unul dintre componenții formației mureșene, Liviu Dumitru care a explicat cauzele eșecului.

Câteva cuvinte despre meci… Ce a făcut diferența?

Eu spun că până la pauză am jucat bine. Am avut un sfert 3 și 4 mult mai slab. Ne-au surprins cu apărarea pe care au pus-o în funcțiune, au combinat zonă cu om la om. În schimb noi nu am reușit să găsim cheia, să evităm această situație și să înscriem. Până la pauza dintre reprize am reușit să ne apărăm foarte bine, iar după ei au reușit să marcheze puncte ușoare. Chiar și așa, la diferența la care am pierdut de 11 puncte, noi îi felicităm pentru performanța lor.

Ce poți să ne spui despre adversari? Cât de bine au fost ei pregătiți pe lângă echipa voastră?

Atuul lor este nucleul pe care și l-au format. Joacă de ceva ani împreună, au același antrenor, deja se cunosc foarte bine. Noi suntem o echipă  nouă, încercăm să facem și noi un joc cât mai colectiv. Normal că nu ne iese din prima, dar sperăm că pe măsură ce meciurile vor veni, vom juca mai mult ca o echipă.

Ce așteptări aveți în contunuare?

Noi am venit să câștigăm toate meciurile, iar acesta nu s-a dovedit tocmai ușor. Am pierdut, iar normal că în meciul cu Energia Rovinari ne așteptăm să învingem. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!