Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Dumitru la primul double-double stagional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.10.2012

Liviu Dumitru a fost unul dintre principalii artizani ai victoriei obținute de BC Mureș, scor 77-63, în deplasare, asupra lui BC Timba Timișoara. Meciul a încheiat etapa a 4-a în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13.

Căpitanul lui BC Mureș a bifat 30 minute de joc, perioadă în care a stabilit primul său double-double stagional. A avut 2/2 la aruncările de două puncte și 1/4 la cele de trei puncte. De asemenea, a totalizat 4/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 11 puncte. Dumitru a adăugat 12 recuperări (trei ofensive), 2 pase decisive, un capac și o intercepție cu o posesie pierdută pentru un coeficient de 21 la eficiență.

Toate punctele înscrise de numărul 5 s-au consemnat pe parcursul primei jumătăți.

De notat că Liviu nu a avut niciun coș din acțiune marcat în victoriile obținute asupra lui CSU Ploiești și Gaz Metan Mediaș. El a înscris un singur punct în cele două confruntări amintite în condițiile în care a petrecut 54 minute pe parchet.

Jucătorul în vârstă de 33 ani stabilește recorduri personale stagionale la recuperări și eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!