Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: "Cea mai bună apărare va câștiga”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.01.2011

SCM U Craiova va primi mâine seară pe teren propriu vizita formației BCM Danzio Timișoara. Partida ce va începe la orele 19:00 contează pentru etapa a II-a din cadrul Diviziei A1 de baschet feminin. Înaintea disputei Craiova se află pe treapta a 4-a în clasament, în timp ce bănățencele se clasează pe locul a 7-lea. Antrenorul gazdelor, Liviu Manea, se așteaptă la o partidă echilibrată și este de părere că apărarea mai bună va câștiga disputa.

”Este un meci greu, echilibrat, ambele echipe țintesc o clasare în primele patru echipe din Divizia A1. În pauza competițională noi am operat câteva modificări, în schimb adversoarele noastre de mâine nu au efectuat transferuri, iar din punctul acesta de vedere sunt mai omogene. Nu știu cine pornește cu prima șansă, Timișoara este și ea o echipă bună, dar sunt de părere că apararea cea mai bună va câștiga meciul” - a declarat tehnicianul Craiovei pentru totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!