Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: "Nu mă aşteptam să învingem atât de clar şi să avem şi 24 de puncte avans"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.10.2011

Liviu Manea are maximum de puncte cu Craiova, după trei etape disputate în acest sezon

Antrenorul echipei SCM Craiova a rămas surprins de victoria categorică a echipei sale de la Timişoara. Liviu Manea spune că îşi dorea un succes pe Bega, dar că nu credea că va fi o diferenţă atât de mare în timpul meciului. Chiar dacă oltencele s-au impus cu 9 puncte, 70-61, au condus şi cu 24 de puncte în sfertul trei. 

Nu mă aşteptam. Vizam o victorie, dar nu mă aşteptam să conducem la 24, 26 de puncte. Atunci când am avut 24 de puncte pe tabelă am băgat şi celelalte fete să joace şi scorul s-a mai strâns. Am jucat cu determinare şi am avut-o pe Hoskins, o jucătoare excepţională, mult peste ce avem în campionat. Ea are abia două săptămâni de când e cu noi. Eu sper să se omogenizeze echipa aşa cum ar trebui. Sperăm că echipa va creşte de acum înainte.

Întrebat dacă a dorit să răzbune eşecul de anul trecut de la Timişoara care practic scos Craiova din lupta pentru locurile 1-4, tehnicianul oltean a răspuns negativ afirmând că jocul de vineri nu a fost o "ambiţie personală".

Noi am pierdut la trei puncte în sezonul trecut la Timişoara şi am ratat şansa de a intra în 1-4. Nu a fost o ambiţie personală astăzi. Noi căutăm să o luăm meci cu meci şi să ajungem cât mai sus.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!