Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: "Sezonul viitor vom întâmpina probleme la capitolul jucătoare românce"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.06.2011

Sezonul trecut a început foarte bine pentru SCM U Craiova, însă nu s-a sfârşit la fel. Sportivele antrenate de Liviu Manea au avut parte de un început de stagiune bun, calificându-se fără probleme în Divizia A1.

Între primele 8 echipei din Divizia A feminină de baschet, oltencele au fost foarte aproape de a prinde playoff-ului, însă datorită problemelor medicale a lui Kine Kane dar şi a ineficienţei pivotului Tina Huff, SCM U a încheiat campionatul pe ultima poziţie în Divizia A1.

Citiţi şi:

Tina Huff joacă pe gratis pentru SCM CSȘ Craiova 

Contactat de către totalbaschet.ro Liviu Manea a afirmat că deocamdată nu se cunoaşte bugetul pentru sezonul următor.

Nu se cunoaşte nimic nou la Craiova. Încă aşteptăm să se facă bilanţul cheltuielilor să vedem ce bani ne rămân şi ce vom primi la rectificarea de buget. Din câte ştiu eu în iulie este rectificarea de buget.

Întrebat care este situaţia jucătoarelor de la SCM, tehnicianul oltean a declarat că toate contractele cu jucătoarele ce nu sunt originare din Craiova au expirat.

Nu vom contacta neaparat pe aceleaşi jucătoare din sezonul trecut. Vom vedea ce buget avem şi în funcţie de acest lucru vom decide. Nu pot să spun dacă le vom contacta sau nu atât timp cât nu ştiu câţi bani avem. Contractele cu toate jucătoarele, excepţie făcând cele originare din Craiova, a expirat. Problema la jucătoarele străine nu vor fi ci la jucătoarele românce. Aşteptăm să vedem câţi bani avem şi discutăm apoi.

Foto: Gyurko Balazs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!