Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Liviu Manea: „Toate echipele sunt favorite, în afară de noi”

totalbaschet.ro, Foto: Balazs Gyurko

totalbaschet.ro, Foto: Balazs Gyurko
24.03.2011

Înaintea debutului Final Four-ului din cadrul Cupei României Inedit la feminin, ce se va desfășura vineri și sâmbătă la Satu Mare, site-ul totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Liviu Manea, antrenorul formației SCM U Craiova. Oltencele vor întâlni în semifinale echipa gazdă, având puține șanse, chiar minime de a produce o surpriză. De aceeași părere este și tehnicianul Craiovei, care a afirmat faptul că echipa sa va încerca să practice un baschet de calitate, chiar dacă se va simți foarte mult absența celei mai bune jucătoare, Kine Kane. Întrebat care echipă pornește ca și favorită în cursa pentru trofeu, Manea este de părere că toate cele trei echipe sunt favorite, în afară de SCM U Craiova.

Toate cele trei echipe se vor bate pentru a câștiga Cupa României, sunt echipe puternice, peste media campionatului. Noi mergem la Satu Mare să facem niște meciuri cât mai bune, să jucăm un baschet frumos, mai ales că partida este televizată. Din pacate, șansele noastre sunt foarte mici, Kine Kane este accidentată și nici nu se pune problema dacă va evolua. Kane va trebui să se opereze în perioada următoare. Obiectivul nostru în acest sezon, ce a mai rămas din el, este să obținem o clasare cât mai bună în 5-8, pe acest lucru ne axăm. La Satu Mare vom incerca să dăm tot ce avem mai bun. Ați văzut și primul sfert din partida cu Arad, totul a mers foarte bine, însă diferența s-a făcut atunci când a apărut oboseala, iar noi nu dispunem de o bancă lungă. Așa s-a făcut diferența, în timp ce în jocul formației din Arad nici nu s-a simțit când s-a schimbat o jucătoare. Toate echipele sunt favorite, în afară de noi.

Liviu Manea a vorbit și despre situația sportivei senegaleze, ce se află în continuare accidentată

Referitor la situația lui Kine Kane, aceasta va trebui operată la genunchi. Colaborăm cu un medic din România și vom primi o aparatură mai performantă din SUA, în această perioadă, aparat ce ne va permite pentru a vedea care e problema la genunchiul ei. Clubul va suporta toate cheltuielile deoarece așa mi se pare normal, Kine Kane s-a accidentat jucând pentru noi, nu pe stradă. Trebuie să avem grijă de jucătoarele noastre.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!