Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ljubomir Kolarevic: "Am încredere în echipa mea şi sper să începem sezonul cu o victorie"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
01.10.2011

Urmaşul pe bancă a lui Dan Ionescu trebuie să continue ascensiunea clubului alb-violet şi să încerce să facă o forţă din BCM Danzio Timişoara

Sâmbătă debutează noua ediţie de campionat la baschet feminin. BCM Danzio va întâlni Olimpia Bucureşti în runda inaugurală, una care se dispută în totalitate la Sibiu. Antrenorul formaţiei timişorene e încrezător în forţa elevelor sale.

Oficial jucăm acasă, dar vom evolua la Sibiu. Am încredere în echipa mea. Am trecut peste meciurile din Cupa României şi acum ne concentrăm doar pe campionat. Ştiu totul despre Olimpia. Chiar dacă au plecat multe jucătoare, va fi un adversar dificil. Sper totuşi să începem cu o victorie.

Trupa de la Bega a renunţat la Jelena Gornik, Pesovic are mici probleme de sănătate, iar Stoenescu şi Osterman nu sunt în cea mai bună formă.

Gornik nu era o jucătoare pentru noi. Era în urmă cu pregătirea. Am făcut o mică greşeală, dar nu e o problemă. Nu vom aduce până la iarnă pe nimeni în locul ei. Despre Ancuţa, sunt sigur că va reveni la forma ei cea mai buna. E o jucătoare excelentă care ne va ajuta mult.

Partida dintre BCM Danzio şi Olimpia Bucureşti va avea loc duminică, de la ora 12:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • milansrb :

    HAI FETELE!
    Bineinteles ca o sa incepem cu o victorie, am muncit mult pana acum si rezultatele muncii o sa se vada inca din primul meci al acestui campionat! HAI ECHIPACIII!

    cu 12 ani în urmă (01.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!