Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ljubomir Kolarevic: "Jucătoarele au intrat cu nasul pe sus în teren. E momentul să dea înapoi ceva pentru acest club"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.10.2011

Ljubomir Kolarevic a debutat în faţa propriilor suporteri cu o înfrângere greu de digerat

După eşecul înregistrat etapa trecută în deplasarea de la Alba Iulia, 61-70, BCM Danzio Timişoara a călcat strâmb şi în confruntarea de pe teren propriu cu SCM U Craiova. Şi de această dată bănăţencele au înscris 61 de puncte, prea puţin pentru a-şi trece în cont victoria. Gruparea ce a încheiat sezonul trecut pe poziţia a 4-a în ierarhia generală se află la a doua înfrângere consecutivă, având la activ o singură victorie repurtată în faţa Olimpiei Bucureşti, în etapa inaugurală.

La finalul întâlnirii Ljubomir Kolarevic a declarat că echipa sa a luat adversarul de sus şi acest lucru s-a văzut pe teren. De asemenea tehnicianul gazdelor afirmă că nu înţelege nimic din ceea ce s-a întâmplat în jocul echipei sale deoarece înainte de confruntare acesta le-a transmis "cu totul altceva".

Nu ştiu ce s-a întâmplat astăzi. Am stabilit cu totul altceva înainte de meci. Cred că le-au luat de sus pe jucătoarele din Craiova, s-au crezut deja învingătoare. Nu înţeleg, nu asta le-am cerut. La antrenamente a fost perfect, iar acum nu îmi explic cum de am jucat atât de slab. Nu am găsit soluţii să le anihilăm pe jucătoarele străine ale Craiovei, dar când eşti condus la o diferenţă atât de mare e greu să te mai aperi. Trebuie să ne revenim repede. Nu putem să mai jucăm aşa în continuare. Nu ştiu dacă vor fi pedepsite, conducerea va decide asta.

Întrebat cum îşi explică evoluţia jucătoare în jocul de azi, tehnicianul este de părere că e momentul ca sportivele să dea înapoi clubului ceea ce le-a oferit până acum.

Ar trebui să le întrebaţi pe ele de ce au jucat aşa. Clubul le-a oferit cele mai bune condiţii, banii sunt plătiţi la zi, au tot ce le trebuie. E momentul ca şi ele să dea înapoi clubului ceea ce le-a oferit până acum.

Trebuie subliniată prestaţia modestă a jucătoarelor de bază ale echipei timişorence. Biljana Pesovic a încheiat partida cu doar cinci puncte având 0/7 la aruncările ce valorează două puncte în timp ce Stoenescu a avut doar patru puncte, ratând 6 din cele 7 aruncări de la mare distanţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!