Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ljubomir Kolarevic: "Toate echipele cred acum că pot învinge la Timişoara, dar nu e chiar aşa"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
23.10.2011


Danzio Timişoara are la activ un bilanţ pozitiv în Divizia A cu 3 victorii şi 2 înfrângeri

Sâmbătă seară la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timişoara s-au întâlnit formaţia locală şi Olimpia Braşov într-o confruntare din cadrul etapei a V-a. Gazdele au început foarte bine jocul, şi-au creat un avantaj de 17 puncte după doar primul sfert. Până la pauză diferenţa a crescut la 19 puncte şi Timişoara dădea semne că se va impune fără emoţii însă nu a fost aşa. Graţie unui sfert trei de excepţie sportivele antrenate de Dan Calancea au revenit în joc însă nu au izbutit şi să se impună cedând în sfertul decisiv.

La finalul jocului tehnicianul echipei BCM Danzio Timişoara afirmă că după eşecul cu Craiova toate echipele vin cu gânduri mari în Sala Constantin Jude. De asemenea Ljubomir Kolarevic este de părere că în sfertul 3 s-a întâmplat, din nou, ceva ce nu poate să înţeleagă. Sârbul îşi recunoaşte partea sa de vină şi speră ca echipa să treacă şi peste acest hop.

În baschetul feminin se întâmplă des astfel de meciuri. După ce am pierdut acasă cu Craiova, acum toate echipele din campionat cred că pot să învingă aici la Timişoara. Nu e chiar aşa de uşor. Asta a sperat şi Olimpia astăzi. S-a întâmplat din nou ceva cu echipa, ce nu pot să înţeleg încă, dar important e că am obţinut victoria. E şi vina mea pentru că am greşit tactica la pauză şi am primit multe puncte în sfertul trei. Până la urmă am reparat totul. Sunt puţin îngrijorat că am jucat doar în primul şi ultimul sfert bine, dar fetele au arătat atitudine şi vom reuşi să trecem peste asta

Referitor la următoarele meciuri Kolarevic afirmă că sunt foarte grele, iar la Arad echipa sa va evolua fără nicio presiune.

Pentru noi vor urma câteva meciuri cu formaţii din Top 5, Arad, Târgovişte, Tg-Mureş, Satu Mare, plus Alba-Iulia cu care am jucat. În etapa viitoare vor merge la Arad şi vom evolua fără nicio presiune. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!