Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa 10 – MVP: Carla Bartee

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.12.2018

*foto: D.P. Sports Photographer

Miercuri s-a încheiat prima fază a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin, cu meciurile etapei a 10-a din grupa valorică A. Toate cele trei formații vizitatoare s-au impus. Olimpia CSU Brașov și-a luat revanșa pentru înfrângerea din tur cu CSM Târgoviște și a câștigat cu 92-80. Carla Bartee a contribuit cu un double-double la victoria care le duce pe brașovence pe locul 3.

Carla Bartee a încheiat partida cu 19 puncte și 15 recuperări (1 ofensivă/14 defensive), având +30 în dreptul eficienței. A petrecut în teren 38:40 minute, cu 2/7 la șuturile din interiorul semicercului (29%) și 5/7 la cele de la distanță (71%). A mai avut 3 pase decisive, iar brașovencele au fost la +14 cu ea în teren. Pentru această prestație, Carla Bartee este MVP-ul acestei runde. Americanca a reușit al treilea double-double consecutiv și al 6-lea în această ediție de campionat.

Alte trei coechipiere s-au remarcat în acel meci: Alina Podar (23 de puncte, +20 eficiență), Kristina Arsenic (18 puncte, 11 recuperări, +21 eficiență) și Biljana Pesovic (17 puncte, 8 pase decisive, +21 eficiență). Brankica Hadzovic s-a remarcat cu 24 de puncte, 5 recuperări, 7 assist-uri, +26 eficiență în succesul celor de la FCC ICIM Arad la Cluj-Napoca. Porsche Poole, de la CSM Târgoviște, a fost cea mai bună marcatoare a rundei cu 27 de puncte, fiind în double-double cu 11 pase decisive, cu +39  eficiență, dar prestația ei n-a fost suficientă pentru o victorie.

Performerele etapei a 10-a din grupa valorică A:

-Puncte: Porsche Poole (CSM Târgoviște) 27

-Recuperări: Carla Bartee (Olimpia CSU Brașov) 15

-Pase decisive: Porsche Poole (CSM Târgoviște) 11

-Intercepții: Nicolett Orban (Universitatea Cluj), Marta Fodor, Milica Deura (FCC ICIM Arad), Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) 3

-Capace: Brittany Denson (CSM Satu Mare) 4

-Eficiență: Porsche Poole (CSM Târgoviște) +39

Performerele etapei a 14-a din grupa valorică B:

-Puncte: Kayla Mobley (ACS KSE Târgu Secuiesc) 27

-Recuperări: Angel Robinson (CS Municipal Târgu Mureș) 14

-Pase decisive: Mirjana Beronja (CSU CSM Oradea) 9

-Intercepții: Cătălina Crăciunescu (CS Municipal Alexandria) 7

-Capace: Cristiana Cutaș (Phoenix Știința Constanța) 2   

-Eficiență: Tierney Pfirman (CSU CSM Oradea), Kayla Mobley (ACS KSE Târgu Secuiesc) +28

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!