Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa I - MVP: Katie Rutan

Valentin Todea

Valentin Todea
05.10.2016

Prima rundă a sezonului 2016-2017 din Liga Națională de Baschet Feminin s-a încheiat cu succesul formației Phoenix Galați pe terenul celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad, scor 73-76. Partida de pe malul Mureșului a fost una intens disputată, gruparea antrenată de Eugenio Rodrigues reușind să producă o nouă înfrângere Aradului în debutul stagiunii, la fel ca și anul trecut.

Una dintre artizanele acestui succes a fost baschetbalista americană Katie Rutan, debutantă în campionatul românesc. Sportiva a evoluat preț de 37:16 minute în acest joc, reușind în acest timp să marcheze 18 puncte și să acumuleze 3  recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții și un capac. Jucătoarea în vârstă de 26 de ani a avut procentaje de 43% (3/7) de la 2 puncte și de 33% (4/12) la aruncările de la mare distanță, având și 4 mingi pierdute pentru 9 unități la eficiență.

De asemenea, Rutan a marcat un coș foarte important în ultimul minut al întâlnirii, contribuind decisiv la victoria echipei sale și a avut o prestație consistentă în perioada petrecută pe parchet. Pentru această evoluție, redacția site-ului nostru îi acordă titlul de MVP al primei etape din LNBF jucătoarei amintite.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!