Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF - Etapa XXIII - MVP: Chrissy Givens

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.02.2015

Campioana en-titre CSM Târgoviște s-a impus foarte greu pe terenul Olimpiei CSU Brașov, scor 83-81, printr-un coș marcat de Monique Coker în ultima secundă a confruntării. De departe cea mai bună jucătoare de pe teren a fost americanca Chrissy Givens, care, în opinia TotalBaschet, a fost și cea mai bună jucătoare a etapei, primind astfel din partea noastră titlul de MVP al rundei. 

Baschetbalista originară din Statele Unite a fost prezentă pe parchet pe toată durata confruntării, trecându-și în tot acest timp în cont un double-double cu 32 de puncte și 14 recuperări (10 defensive și 4 ofensive). De asemenea, eleva lui Dan Fleșeriu a mai contribuit cu 3 pase decisive, o intercepție, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 38 de unități. Cele 32 de puncte marcate de Givens au venit în urma unor procentaje de 60% (12/20) de la 2 puncte, 33% (1/3) de la mare distanță, respectiv 100% (5/5) din dreptul liniei de fault.

Chrissy a bifat 21 de prezențe în echipamentul portocaliu-albastru în actuala stagiune din LNBF, timp în care a contabilizat medii de 20.7 puncte, 7.7 recuperări, 3.4 pase decisive, 2.9 intercepții, 2.8 mingi pierdute și 27.0 la eficiență, totul în 31:27 minute jucate. De asemenea, baschetbalista a terminat de 4 ori în acest sezon în double-double.   

*Foto: Facebook Lazar Marius

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!