Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF: Programul primului turneu pentru locurile 9-13

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.03.2019

Astăzi începe primul turneu pentru locurile 9-13 din Liga Națională de Baschet Feminin. Formația care a încheiat pe primul loc în Grupa Galbenă, CSM Târgu Mureș, găzduiește primul turneu, până sâmbătă. Șase partide vor avea loc la Sala Sporturilor din Târgu Mureș.  

Clasamentul Grupei Galbene a suferit modificări importante după ce Rapid București și ACS KSE Târgu Secuiesc au fost depunctate cu câte 5 puncte pentru că nu au avut echipă în CN U14-U18, cum o cere regulamentul. CSM Târgu Mureș a rămas singura echipă cu 36 de puncte și a terminat pe primul loc în a doua grupă valorică, dar continuă în turneele pentru locurile 9-13 pentru că nu poate intra în play-off la debutul în LNBF.

CSU CSM Oradea a urcat pe doi, cu 32 de puncte, fiind prima echipă cu drept de a juca în faza eliminatorie, în care urmează să joace cu campioana ACS Sepsi SIC. Rapid București a căzut pe locul 3 cu 31 de puncte, iar CSM Alexandria și Agronomia București au urcat pe 4 și 5, cu câte 28 de puncte. ACS KSE Târgu Secuiesc a ajuns pe ultimul loc cu 27 de puncte.

Cele cinci echipe rămase din Grupa Galbenă încep astăzi lupta pentru locul 9. Rapid București și CSM Alexandria vor disputa trei partide la acest prim turneu, iar ACS KSE Târgu Secuiesc, Agronomia București și gazda CSM Târgu Mureș vor avea câte două meciuri.

Programul turneului de la Sala Sporturilor din Târgu Mureș:

28.03 CS Rapid București vs ACS KSE Târgu Secuiesc 16:00 Detalii
28.03 CS Agronomia București vs CS Municipal Alexandria 18:30 Detalii
29.03 CS Municipal Târgu Mureș vs CS Agronomia București 16:00 Detalii
29.03 CS Municipal Alexandria vs CS Rapid București 18:30 Detalii
30.03 ACS KSE Târgu Secuiesc vs CS Municipal Alexandria 09:00 Detalii
30.03 CS Rapid București vs CS Municipal Târgu Mureș 11:00 Detalii

Conform clasamentului de pe site-ul federației, formațiile din grupa 9-13 pornesc de la 0 puncte.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!