Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lovasz Izabela: „Tratăm fiecare competiție cu seriozitate”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.10.2014

Gruparea Sepsi SIC Sfântu Gheorghe dă piept sâmbătă, 4 octombrie, cu Nova Vita Târgu Mureș, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 2 din Liga Națională de Baschet Feminin. Disputa care se va juca în Sala Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș va debuta la ora 15:00. 

Una dintre achizițiile verii pentru formația din Sfântu Gheorghe, tânăra Lovasz Izabela, venită de la Universitatea Cluj-Napoca, a vorbit pentru TotalBaschet despre acest duel cu Nova Vita, dar și despre ceea ce a găsit ea în curtea covăsnencelor. 

„Tratăm fiecare competiție cu seriozitate. Majoritatea echipelor și-au adus jucătoare străine. Nu putem zice dinainte dacă va fi un meci ușor sau greu. Suntem pregătite. Noi vrem să țintim tot mai sus. Atmosfera în cadrul clubului este una placută, suporterii ne susțin la fiecare meci. După părerea mea avem cea mai frumoasă galerie. Echipa s-a omogenizat repede. Mă simt norocoasă să am un antrenor precum Zoran Mikes”, a declarat Izabela pentru site-ul nostru. 

Până în prezent, în noua stagiunea competițională, componenta grupării Sepsi SIC a bifat două prezențe în echipamentul alb-verde. Lovasz a jucat 13 minute în prima etapă în compania celor de la Tymes Timișoara, atunci când și-a trecut în cont 2 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și o minge pierdută. De asemenea, aceasta a evoluat și în turul din Cupa României cu CSM Târgoviște, atunci când în cele 7 minute petrecute în teren a recuperat 2 mingi la panou. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!