Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LPS Alba Iulia şi-a conturat bugetul pentru sezonul următor.

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.07.2011

CS Universitatea LPS Alba Iulia şi-a conturat bugetul pentru sezonul 2011-2012.

Moise Achim, rectorul Universităţii "1 Decembrie 1918" şi preşedintele clubului de baschet a precizat pentru alba24.ro că echipa de baschet feminin se va baza pe o sumă de aproximativ 9 - 10 miliarde de lei vechi. Achim a mai spus că a contactat un impresar pentru aducerea unui nou antrenor la echipă.

Deocamdată am vorbit cu un impresar care va veni până în 20 cu o ofertă în ceea ce privește antrenorul. Am conturat un buget pe care încercăm să-l definitivăm, aproximativ 9-10 miliarde, urmează, în funcție de sursele de finanțare, să vedem dacă vom avea acest buget, a precizat Achim.

Preşedintele clubului de baschet a mai spus că lotul de jucătoare al echipei va fi stabilit în zilele următoare.

Conform sursei citate dintre fostele jucătoare conducerea echipei negociază noi înţelegeri cu Elisabeta Crecan, Oana Precup, Carmen Negru, Elena Dincă şi Volha Tămărgeanu. Luiza Voinea nu intră momentan în planurile de viitor ale conducerii echipei din Alba Iulia.

CS Universitatea LPS Alba Iulia a terminat sezonul 2010-2011 pe poziţia a 9-a a clasamentului (locul 1 în seria A2).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!