Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lucas Tohătan continuă la BC CSU Sibiu

Lucas Tohătan continuă la BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu și Lucas Tohătan s-au pus de acord asupra unei noi înțelegeri. Internaționalul român a semnat un nou contract, după cum anunță clubul pentru care jucătorul din Baia Mare a evoluat și în precedentele două stagiuni.

În stagiunea 2019/2020, întreruptă de pandemia de coronavirus, Lucas Tohătan a bifat 19 partide în galben-albastru. El a acumulat cifre statistici de 7.1 puncte și 2.7 pase decisive în 21 de minute jucate în medie pe meci.

BC CSU Sibiu a mai anunțat faptul că Rolland Torok, Aurelian Gavriloaia și Robert Stan au angamente în vigoare și pentru sezonul viitor, la fel ca antrenorul Dan Fleșeriu.

”Lucas a devenit unul dintre cei mai importanți jucători români din campionat, jucând nu datorită regulii de U23, ci datorită nivelului la care se pregătește și randamentului pe care îl are în jocuri. Era prioritatea numărul 1 pentru mine și mă bucur că a ales continuitatea. Sunt convins că alături de ceilalți jucători români care se afla sub contract cu CSU Sibiu va face un sezon foarte bun”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu pentru bc-csusibiu.ro.

 ”În primul rând, vreau să mulțumesc echipei BC CSU Sibiu pentru șansa și încrederea oferită. Sunt foarte fericit ca mă voi întoarce la Sibiu unde, cu multă muncă, sper să ajungem, din nou, să jucăm o finală. Sunt încrezător pentru anul următor și am să mă dedic echipei cum știu eu mai bine! Aștept cu nerăbdare să mă reîntâlnesc cu fanii și cu atmosfera minunată de la meciurile noastre.Hai CSU!“, a declarat Lucas Tohătan pentru site-ul oficial al clubului sibian.

foto: Valentin Todea

15 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    un pas inainte (to be continued)
    o pozitie importanta, acoperita cu un jucator de valoare dar citesc in tonuri de gri declaratia lui Fleseriu.
    Cu siguranta a avut oferte din alte parti si daca a ales sa ramana aici cel mai probabil pentru timpul promis pe teren. Daca exista si un proiect care l-a atras asta ar fi un lucru imbucurator dar faptul ca Lucas a fost prioritatea 1, imi da de gandit.

    cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Eu zic că analizezi prea mult, eu o văd ca o declarație tip...
      Una peste alta e o veste buna; este probabil alături de Kuti și Diculescu, unul din cei mai importanți U23 din LNB.
      Să vedem ce punem lângă.
      Important e și că despărțirea de IG a trezit clubul din letargie.

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Kuti
      Se pare că nu mai e U23 din ce am citit în alte articole

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Corect
      Greșeala mea, am uitat că a ieșit... De fapt, pe Bobe îl aveam în minte...

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Din același articol
      Nuci Bobe nu mai e U23

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Pfou
      Asta înseamnă că sunt cel mai praf comentator de pe site ul ăsta...

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Eee
      Nici chiar așa doar puțin neatent 😉, (de aici rezulta că am făcut o mutare foarte bună)

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    Raspunde
  • uplifter :

    Tohatan
    Pentru mine este jucătorul român U23 cu cel mai mare potential.
    Totdeauna i-am admirat evoluția. Sper ca băiatul are și cap sa conștientizeze ce talent are și ce șansă are sa ajungă un jucător roman de calitate.
    Cu el și Roli eu sunt de părere ca Sibiul va fi printre echipele cu cei mai ok romani, în afara de Oradea, evident.

    cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Posibil
      Eu sunt foarte curios dacă voi mai adăugați ceva lângă Kuti și băieții de la U18...

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • uplifter:

      Re
      Eu țin de fixul meu cu Badiu. Dar rămân cu el...

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • Benjamin:

      @gyke
      Eu unul sincer sper sa mai aducem ceva jucator roman care sa faca fata. Din cate se vede (dat fiind faptul ca nu s-a anuntat) Calnicenco nu mai ramane, iar daca ramne Uta pentru doar 3-4 min pe meci sigur nu e suficient. Momentan mi se pare ca mai e nevoie de jucator sub panou, dar ma intreb care e acel jucator roman (daca se doreste aducerea unui roman) care sa fie decent si sa faca fata la un stil de run&gun pentru ca am impresia ca prin aducerea nouluu PG cam acesta este stilul de joc care se doreste.

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @uplifter
      Da, cred că lui Badiu i-ar prinde foarte bine să lucreze cu Vujosevic, dar cumva îl văd la Pitești cu Costescu... I-ar prinde și lui bine un U23 valoros lângă Măciucă

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Benjamin
      Nu prea mai sunt români mari disponibili... Olah și Moldoveanu nu cred că vor să mai audă de Cluj, Rolli e la Sibiu, nu știu zău cine ar mai putea veni...
      Iar în ce privește r&g, nu o să vezi așa ceva prea curând, nu la Vujosevic...

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • Benjamin:

      R&g
      Da, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste faptul ca Vujosevic nu e adeptul acestui stil. La U s-a mai incercat in urma cu doua sezoane o astfe de abordare (cred ca Silva e adeptul stilului), dar nu prea a avut succes.
      Pentru asa ceva ai nevoie de o banca relativ mai lunga ca sa sustii ritmul acela de joc intr-un regim de jocuri tot la 3-4 zile (daca prin minune ajungem in grupe BCL - momentan sunt de parere ca lotul e slabut pt acel nivel).
      Dar pentru un stil de joc asezat zau daca inteleg aducerea noului PG. Din cate am vazut in videouri si din cate am mai urmarit echipe din Israel, dupa parerea mea cam run&gun e stilul lor de joc: tranzitii rapide, pivoti mobili. In contextul asta, repet, nu prea inteleg aducerea lui Vargas - e bun, dar e atipic pentru ce se joaca la noi si sincer nu am mai vazut un astfel de PG in Romania. Asta poate sa fie si un atuu daca stim sa ne impunem jocul (indiferent de stil).


      In ceea ce il priveste pe Badiu: imi place de el, are curaj si clar e peste multi jucatori U23. Cred ca la Cluj o sa se mizeze pt U23 pe jucatorii crescuti de club (Rotaru, Lungoci) si Grasu pe langa Vida care cred ca o sa fie prima optiune. Chiar daca e clar ca Rotaru si Lungoci pt moment nu is la nivelul lui Badiu, cred sincer ca merita sa aiba incredere in ei ca altfel nu ajungi sa cresti jucatori.

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • U BT Cluj-Napoca sergiu_CMOS:

      Români disponibili
      Ar fi Olah disponibil si ar fi clar mult mai util decât a fost Uță, însă nu stiu daca ar mai fi el dispus să se întoarcă la Cluj...

      cu 3 ani în urmă (06.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!