Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Luiza Voinea: ”LPS Alba Iulia nu va avea un meci ușor cu «U» Cluj”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
16.03.2011

Chiar dacă echipa LPS Alba Iulia a învins la Cluj, scor 78-77, gruparea pregătită de de George Lăncrănjan va avea un meci greu, acasă, miercuri, cu ”U”. Una dintre cele mai bune baschetbaliste ale gazdelor, Luiza Voinea, a precizat, pentru totalbaschet.ro, că întâlnirile dintre cele două formații au fost mereu disputate.

”Nu a contat locul în clasament sau obiectivele celor două echipe. Mereu am avut meciuri grele cu formația din Cluj și așa cred că va fi și de această dată”, este de părere Luiza Voinea.

Jucătoarea formației din Alba Iulia a mai adăugat că LPS se poate impune în meciul de miercuri: ”Este o partidă destul de grea, dar avem prima șansă având în vedere și faptul că le-am învins pe propriul teren, deci avem cel puțin un avantaj moral în această întâlnire”.

Întrebată dacă studentele din Cluj vor claca mai repede din cauza oboselii, deoarece vin după un turneu destul de dificil în Campionatul Național feminin Under 20, Luiza Voinea a explicat: ”Nu cred că acest lucru va conta. Adversarele noastre știu ce au de făcut și vor își vor juca șansele până la capăt. Repet, nu va fi un meci ușor”.

Înainte de partida dintre LPS Alba Iulia și ”U” Cluj, gazdele ocupă primul loc în Divizia A2 cu opt victorii din tot atâtea posibile, în timp ce formația de pe Someș se află pe poziția a doua în clasament, cu șapte meciuri câștigate din opt disputate. Inițial, meciul trebuia să aibă loc pe 22 februarie 2011, însă jocul a fost amânat de FRB, la cererea oficialilor echipei oaspete.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!