Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Luiza Voinea: ”Nu am crezut niciun moment că putem pierde meciul cu «U» Cluj”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
17.03.2011

Cu 19 puncte marcate, la care a mai adăugat șase recuperări, tot atâtea pase decisive și patru intercepții, Luiza Voinea (foto, la minge) a fost MVP-ul meciului dintre LPS Alba Iulia și ”U” Cluj, scor 70-60, partidă disputată miercuri și contând pentru o restanță din etapa a patra a Diviziei A2.

Jucătoarea echipei din Alba Iulia a declarat, joi, pentru totalbaschet.ro, că victoria s-a conturat abia în sfertul al treilea, atunci când formația pregătită de George Lăncrănjat a practicat o defensivă foarte bună, câștigând perioada respectivă cu scorul de 18-3.

”Din clipa în care am început cu adevărat să ne apărăm nu am mai avut probleme. Ne-am distanțat pe tabelă și am avut un avantaj confortabil până la final. Nu am avut niciun moment impresia că vom putea pierde acest meci”, a completat Luiza Voinea pentru totalbaschet.ro.

Întrebată dacă adversarele au fost obosite la acest meci, Luiza Voinea a răspuns: ”Au fost momente când oaspetele au lipsit din joc, probabil și din cauza oboselii, ele având de disputat și partide în cadrul Campionatului Național feminin Under 20”.

Echipa LPS Alba Iulia a acumulat nouă victorii din tot atâtea posibile în Divizia A2 și este lider în clasament. ”U” Cluj ocupă locul al doilea în această ierarhie, cu șapte meciuri câștigate din nouă posibile. Partida de miercuri a contat ca restanță pentru etapa a patra. Inițial, meciul trebuia să aibă loc pe 22 februarie 2011, însă jocul a fost amânat de FRB, la cererea oficialilor echipei oaspete.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!