Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mădălin Piperea: „Locul 6 pe care îl ocupăm este unul meritoriu”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.04.2011

Joi dupămasă, CS Rapid București a învins acasă pe CSB Teleorman Alexandria, scor 53-37, asigurându-și poziția a 5-a la finalul sezonului regulat. Putem încadra aceast rezultat la capitolul surprize, datorită faptului că gruparea din Giulești a încheiat faza a II-a a Diviziei A1 pe poziția a 7-a, adunând doar 2 victorii în 14 meciuri. Pentru ambele echipe această confruntare a însemnat sfârșitul ediției 2010/2011 a campionatului intern. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Mădălin Piperea, antrenorul formației CSB Teleorman, care s-a declarat extrem de mulțumit de poziția pe care echipa sa a ocupată la finalul sezonului, considerând-o ca fiind una meritorie. De asemenea, Piperea a vorbit despre partida pierdută în fața Rapidului, dar și despre următorul sezon.

În partida cu Rapid am înscris doar 37 de puncte deoarece nu ne-a intrat nimic. Au tot încercat să arunce de trei puncte, au văzut că nu merge și chiar dacă eu le-am spus să nu mai arunce de la mare distanță, fetele nu au ascultat și astfel am pierdut. Am avut un procentaj dezastruos la trei puncte, 2 din 25, asta spune totul.

Nu ne așteptam să pierdem, însă s-a văzut faptul că după partida cu Timișoara unele jucătoare au intrat în vacanță. Oricum locul pe care noi îl ocupăm la finalul sezonului, șase, este o super performanță raportată la bugetul nostru. Nu pot să vă spun ce va fi sezonul viitor, e prea devreme. În funcție de buget ne vom face planurile. Săptămâna viitoare vom vedea pe cine vom conta sezonul viitor, în mare ne-am făcut o părere. Deocamdată președintele clubului este plecat din țară însă vom avea o discuție cu dânsul atunci când se va întoarce, vom trage linie și vom vedea ce concluzii tragem. În vară, dacă vom putea transfera pe cineva, bine, dacă nu, asta e. Deocamdată fetele au primit vacanță, după opt luni de pregătire trebuie și puțină pauză. Ca și o concluzie eu zic că locul 6 pe care l-am obținut e unul pe care îl merităm.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe teofil :

    E bine...
    Este bine pentru citi bani au fost. Se putea, poate, mai mult. Totul, dupa parerea mea, s-a rupt dupa meciul pierdut acasa cu Sf. Gheorghe. De atunci a a parut lipsa de dorinta, resemnarea, automultumirea , alimentate si de declaratia ca suntem peste ce ne-am propus. Niciodata nu trebuie sa renunti in timpul luptei la speranta. Poate ca daca echipa se va intari, dupa parerea mea nu are un conducator de joc, vom avea un alt obiectiv. Dar asta este alta poveste. Felicitari si celor din tribuna pentru felul in care au sustinut echipa. Poate ca si aici este nevoie de imbunatatiri. Dar mai este timp... Hai fetelor ! Succes antrenorilor ! La bine si la greu va vom iubi mereu !

    cu 13 ani în urmă (16.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!