Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mădălin Piperea: „Ne vom da la o parte și vom lăsa Timișoara să câștige lejer partida”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2011

Confruntarea vedetă a etapei a 13-a în Divizia A1 va opune două echipe ce se luptă pentru locul 4, ultimul ce asigură prezența în play-off-ul fazei a II-a, CST Alexandra și BCM Danzio Timișoara. Disputa se anunța a fi una foarte interesantă, după ce în tur bănățencele s-au impus la 16 puncte diferență, iar Mădălin Piperea a declarat pentru totalbaschet.ro faptul că la acel meci a fost „japcă pe față”. Practic partida din retur a debutat vineri, cu declarațiile ironice ale celor doi tehnicieni. Dan Ionescu a comentat într-un mod ironic decizia echipei gazdă de a pune partida la ora 20:00, spunând că această tactica a clubului din Alexandria este de genul celor din evul mediu. Mădălin Piperea nu s-a lăsat mai prejos afirmând că echipa sa se va da la o parte din fața Timișoarei, lăsându-le să obțină o victorie lejeră. De asemenea antrenorul grupării din județul Teleorman nu a uitat să afirme faptul că, în meciul tur, Timișoara s-a folosit de arbitrii pentru a câștiga disputa .

 

Ce părere aveți despre partida următoare, în fața formației BCM Danzio Timișoara, având în vedere că este decisivă pentru poziția a 4-a? Cine credeți că pornește ca și favorită? 

În meciul de mâine Timișoara pornește ca favorită, având în vedere că ele au un buget de 200-300 de mii de euro, nu ne putem compara cu ei. Nu cred că putem să învingem mâine. Noi vom încerca să câștigăm cu Rapid-ul ultimul meci, pentru a ne asigura poziția a 5-a.

Ce jucătoare credeți că va poate face diferența, sâmbătă seară?

Echipa care va fi mai în formă va face diferența, nu cred că o jucătoare anume va putea face diferența.

Referitor la cele declarate la finalul partidei tur, când ați afirmat că Timișoara „va vedea ce se va întâmpla în retur” le-ați pregătit un regim special adversarilor? 

Nu le-am pregătit niciun regim special, ne vom da la o parte și le vom lăsa Timișoara să câștige lejer meciul acesta. Le vom pregăti adversarilor același regim ce le-am pregătit și celeorlalte echipe ce au jucat la Alexandria, o să jucăm și asta e. Ei s-au folosit de către arbitrii să câștige un meci, noi nu ne folosim decât de echipa noastră.

1 comentariu la aceasta stire:
  • superman :

    poftim?
    de unde frate buget de 200 - 300 de mii? :)) verifica din nou sursele de unde te informezi :)

    cu 13 ani în urmă (18.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!