Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Maikel Lopez: „Era firesc să nu putem ține același ritm la trei zile după efortul cu Olimpia Brașov”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.12.2018

CSM Satu Mare s-a impus cu 70-54 în deplasarea cu Universitatea Cluj-Napoca, din etapa a 8-a a grupei valorice A din LNBF. La fel ca în meciul tur, partida a fost echilibrată în prima jumătate, iar sătmărencele s-au distanțat în partea secundă. Antrenorul Maikel Lopez își dorește alte două victorii în următoarele două partide.  

„Era firesc să nu putem ține același ritm la trei zile după efortul cu Olimpia Brașov. Mă bucur că am câștigat iar acum avem o săptămână la dispoziție să pregătim dubla cu Târgoviște și Arad. Vreau să câștigăm și aceste meciuri”, a declarat Maikel Lopez, citat de gazetanord-vest.ro.

Spaniolul Maikel Lopez și-a început cu două victorii mandatul pe banca alb-roșiilor. A fost al doilea succes la rând obținut de CSM Satu Mare după pauza pentru naționale, după ce miercuri se impunea acasă cu 91-56, în fața formației brașovene care se confruntă cu probleme de efectiv.

Pentru CSM Satu Mare urmează sâmbătă, 8 decembrie, un meci pe propriul teren cu CSM Târgoviște, iar în 11 joacă în deplasare cu FCC ICIM Arad. Sătmărencele încheie prima fază a campionatului cu duelul de acasă cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.  

*foto: Pesek Attila / frissujsag.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!