Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Maikel Lopez: „Sunt foarte mulțmit de munca tuturor jucătoarelor. Nu este ușor să ai grijă de tot 40 de minute”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.12.2018

CSM Satu Mare a câștigat cu 66-52 în deplasare cu FCC ICIM Arad. Sătmărencele s-au distanțat în repriza secundă și au avut un avans maxim de 16 puncte. Antrenorul vicecampioanei, Maikel Lopez, s-a declarat mulțumit că elevele sale au fost atente la miciile detalii pe tot parcursul partidei.

 „Cu siguranță a fost un meci greu. Știam că jucăm cu una din cele mai bune echipe din campionat, care este Aradul. Am venit aici foarte concentrați pentru că știm că în acest tip de joc toate miciile detalii contează și pot să încline balanța într-o parte sau în cealaltă. Sunt foarte mulțmit de munca tuturor jucătoarelor, cum au venit, nu este ușor să ai grijă de tot 40 de minute. Au încercat până la final și sunt bucuros de asta.

Cred că miciile detalii au făcut diferența. Uneori, în timpul meciurilor, este important să faci al doilea, al treilea, al patrulea extra efort să încerci să iei acele mingi când ești obosit. În acel moment arată care jucătoare au asta și sunt mulțumit de această muncă. Am fost aici doar de câteva săptămâni. Îmi place, au fost multe meciuri în puțin timp și asta place la toată lumea”, a declarat Maikel Lopez la finalul partidei.

Alb-roșiile au obținut a 4-a victorie din 4 posibile de când sunt pregătite de Maikel Lopez. Pentru CSM Satu Mare urmează partida de pe propriul teren, cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în 19 decembrie. Atunci se va încheia prima fază a campionatului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!