Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Am pierdut o bătălie dar nu și războiul"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
11.02.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad pierde El Clasico de România cu CSM Târgoviște și ratează șansa să termine pe prima poziție a clasamentului la finalul sezonului regulat. Scorul final al partidei a fost 72-61 pentru târgoviștence.

La finalul partidei, președintele clubului arădean, Marcel Urban a declarat pentru Total Baschet că trebuie să meargă mai departe, au pierdut o bătălie dar nu și războiul.

„Avantajul lor a fost că încontinuu au avut jucătoare de aceeași valoare la schimbări. Orice jucătoare care intra în teren la ei, era la nivelul celor titulare, iar noi stăm într-un lot de 8 jucătoare. Eu zic totuși că în primii cinci din ambele echipe nu se vede diferența. După care, normal că am ratat pe fondul de oboseală, a fost un duel foarte disputat, ele ni-au așteptat acasă iar noi am avut un drum obositor, dar aceste lucruri nu sunt scuze pentru înfrângere. Am pierdut o bătălie dar nu și războiul. Mergem mai departe, rămânem cu fruntea sus și luptăm în continuare până la finalul campionatului și vom vedea ce se va întâmpla.”

Acesta a vorbit și despre meciul din semifinala Cupei României în care ICIM-ul va întâlni tot pe Târgoviște

„Putem să batem pe Târgoviște chiar dacă ele sunt într-o nouă formulă, au schimbat multe jucătoare, iar noi nu le-am văzut până acum. Ne știau foarte bine pentru că au studiat jocul nostru, noi suntem în aceeași formulă ca la începutul sezonului. Pentru data viitoare ne vom face temele mult mai bine.”

Aradul va avea etapa viitoare un nou derby în compania echipei din Satu Mare.

„În acest moment, partida cu Satu Mare a devenit decisivă și trebuie să o câștigăm. Vom aborda ca și în fiecare meci, cu maximă seriozitate, doar că aici lucrurile vor sta altfel, pentru că jucăm acasă. Avem o revanșă de luat și noi, cum și Târgoviște a avut împotriva noastră. Îmi doresc foarte mult să câștigăm acasă după înfrângerea la 6 puncte din tur.”

Foto:sportarad.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • FCC ICIM 2 Arad andreas :

    Incredibil!
    De fapt nici nu ne dam seama ce mult am pierdut! Pacat! Sau asa trebuia sa fie??!

    cu 11 ani în urmă (11.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!