Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Am reușit să disciplinăm și aceste jucătoare cu acel spirit de luptă al ICIM-ului"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.10.2013

În derby-ul etapei a 3-a din Liga Națională de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad s-a impus cu scorul 67-64 în fața echipei CSU Alba Iulia, chiar pe terenul acesteia.

La sfârșitul duelului de luni seară, președintele clubului arădean, Marcel Urban a declarat pentru site-ul totalbashcet.ro că nu știe câte echipe vor mai câștiga pe terenul din Alba Iulia în acest sezon.

„A fost o victorie extraordinar de muncită. Le mulțumesc fetelor, în special antrenorului și stafului tehnic. Cred că am reușit să disciplinăm și aceste fete cu acel spirit de luptă cu care ICIM-ul este obișnuit de ani de zile. Am jucat împotriva unei echipe foarte puternice și pentru asta mă bucur pentru că nu știu sincer, câte echipe care se luptă pentru campionat vor mai câștiga pe acest teren. Le mulțumesc și suporterilor care au fost un factor extraordinar de important în momentele psihologice ale partidei. Sunt fericit pentru mine și echipa.” ne-a declarat Marcel Urban

Joi, 24 octombrie, de la ora 18:00, Campioana României va disputa un nou meci important în acest campionat. La Arad va avea loc reeditarea finalei din sezonului, ICIM vs CSM Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!