Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Cred că ne vom califica fără probleme"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.09.2011

Miercuri dimineaţă, începând cu orele 11:00, BCT Alexandria va întâlni pe teren propriu deţinătoarea en-titre a Cupei României, ICIM Arad. Pentru gruparea antrenată de Zoran Visic se anunţă o partidă uşoară, datorită avantajului de 28 de puncte construit în jocul tur.

Într-o declaraţie acordată publicaţiei sportarad.ro, Marcel Urban crede că echipa arădeană se va califica în Final Four fără a întâmpina probleme. În ceea ce priveşte lotul de jucătoare, ICIM nu le-a deplasat pe Sowinski, sportivă ce se reface după o accidentare şi pe Crăciun, pivotul originar din Galaţi fiind sub contract cu CS Olimpia Bucureşti.

Abordăm meciul de la Alexandria la adăpostul celor 28 de puncte din tur, în mod normal cred că ne vom califica fără probleme. Nu va fi însă un meci uşor, iar echipa va aborda jocul cu multă seriozitate, mai ales că este o repetiţie utilă în vederea debutului de campionat. Nu au făcut deplasarea Sowinski şi Crăciun, în rest contăm pe celelalte jucătoare.

Partida va avea loc la Sala Sporturilor din Alexandria şi va debuta la orele 11:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!