Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Dăruința și aportul publicului senzațional cred că aceasta este diferența între Arad și Târgoviște"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.05.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad se impune în meciul 3 al finalei campionatului și sunt la un pas de câștigarea Ligii Naționale de baschet feminin după un an de pauză.

Președintele arădencelor, Marcel Urban, a declarat pentru site-ul nostru că diferența între Arad și Târgoviște se face la dăruință și la aportul publicului.

„A fost o victorie muncită, obținută din nou cu sufletul și cu minunații suporteri care ne-au susținut cum o fac de fiecare dată când ajungem în fazele superioare, în special în finală. Dăruința și aportul publicului senzațional cred că aceasta este diferența între Arad și Târgoviște. De multe ori banii nu vorbesc, ci cum gândești și fetele noastre gândesc cu sufletul. Au venit aici să se sacrifice pentru această echipă și pentru asta sunt mândru pentru ce au făcut până acum.”a declarat Marcel Urban

Acesta a vorbit și despre meciul 4 al finalei, partidă ce poate decide campioana României în baschetul feminin românesc.

„Miercuri va fi un meci incredibil de greu, vom juca cu cupa și medalile pe masă. Ne dorim ca la sfârșitul meciului să putem obține medalile care vor fi atârnate la gâtul fetelor și al antrenorului. Astăzi, jucătoarea meciului a fost echipa. Echipa și-a făcut datoria cu prisosimță fără nici un fel de diferență și fetele de pe bancă au reacționat exact cum am stabilit la început. Cred că avem șanse mari cu aceeași atitudine să facem un meci extraordinar și să scriem o nouă filă de istorie.”

Meciul 4 al finalei va avea loc miercuri, de la ora 19.45.

Foto: Marius Tudor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!