Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "E unul din meciurile importante ale sezonului"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2012

Univ. Goldiș ICIM Arad va întâlnii în derby-ul etapei pe CSU Alba Iulia care vine la Arad după două înfrângeri consecutive cu Târgoviște si Satu Mare.

Președintele clubului arădean, Marcel Urban spune că echipa sa va avea un meci foarte greu dar speră să iasă învingători din această confuntare.

“E unul din meciurile importante ale sezonului, pe care trebuie să îl trecem cu bine, şi pe care îl tratăm cu maximă atenţie şi responsabilitate. Nu vreau să repetăm experienţa sezonul precedent, în meciul cu aceeaşi echipă. Va fi un duel de care pe care, având în vedere că echipa din Alba Iulia s-a întărit în acest an, dispunând de un buget considerabil mai mare decât sezoanele precedente, ceea ce a permis conducerii acestei grupări să îşi construiască o echipă completă. În susţinerea afirmaţiilor stă jocul de la Târgovişte, unde erau să producă surpriza începutului de campionat. Tocmai de aceea vreau să scot în evidenţă că echipa din Alba Iulia este una care râvneşte la cucerirea titlului naţional, fiind un obiectiv declarat de către conducerea acestei grupări, mai ales după investiţiile făcute” a declarat Marcel Urban pentru portalul sportarad

Partida Univ. Goldiș ICIM Arad – CSU Alba Iulia va avea loc luni, 15 octombrie de la ora 18:30 la Sala Polivalentă din Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!