Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Echipa are perspective frumoase din vară încolo, odată cu schimbarea legii”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.01.2019

FCC ICIM Arad primește astăzi, de la ora 18:30, vizita campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în etapa a 5-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Alb-verzile pornesc ca mari favorite în duelul dintre locul 1 și locul 5.

Președintele grupării arădene, Marcel Urban, a admis că diferența actuală este reflectată în clasament. Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte.

„Trebuie să admitem că este o partidă de palmares, diferența actuală dintre cele două echipe fiind reflectată în clasament. Distanța de puncte dintre Arad și Sfântu Gheorghe este foarte mare, iar nouă ne și lipsesc două jucătoare cu talie (n.r. A'Lexus Harrison și Leeza Burdgess). Vorbesc despre cele două americance, de care ne-am despărțit fiindcă nu au dat tocmai randamentul așteptat și pe care încercăm să le înlocuim în această perioadă de transferuri. Aș vrea să le mulțumesc suporterilor că susțin încă necondiționat această echipă ce a supraviețuit în regim de subzistență în ultimii, dar care, odată cu schimbarea legii, are perspective frumoase din vară încolo”, a declarat Marcel Urban pentru sportarad.ro. Cei de la FCC ICIM Arad speră că vor putea folosi finanțarea de la autorități și pentru salarii în sezonul viitor.

Gruparea arădeană are probleme la talie după despărțirea de Leeza Burdgess, probleme care s-au văzut la recuperare în meciul pierdut la Cluj-Napoca cu ultima clasată, Universitatea. ACS Sepsi SIC are cea mai bună recuperatoare din prima grupă valorică, Kristina Higgins, care ar putea profita din plin de absența unui pivot cu talie în tabăra gazdelor.

Meciul dintre FCC ICIM Arad și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se joacă astăzi, de la ora 18:30, la sala Victoria.

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!