Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Este o finală cu o importanță deosebită pentru clubul nostru"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.04.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad va juca finala campionatului împotriva rivalei din Târgoviște, primele 2 jocuri având loc la Târgoviște.

Site-ul nostru a stat de vorbă cu președintele clubui din Arad, Marcel Urban, care a declarat că Târgoviște are un plus în această finală.

„Este o finală cu o importanță deosebită pentru clubul nostru pentru că se întâlnesc cele două echipe, eternele rivale din ultimii 18 ani. Șansele sunt împărțite cu un plus pentru echipa din Târgoviște pentru că au toate atuurile necesare, iar echipa noastră suferă din punct de vedere financiar și al lotului. Asta nu înseamnă că nu ne vom juca șansa, acordăm o importanță deosebită acestei finale, iar noi vom lupta până la ultima picătură de energie pentru a ne demostra că nu am ajuns întâmplător în finală. Echipa din Târgoviște joacă 3 meciuri acasă, este o echipă puternică din punct de vedere al lotului, și noi suntem o echipă foarte puternică, dar nu avem schimbările necesare pentru un rulaj ca să menținem tempoul la un nivel ridicat unei finale. Cu toate acestea, am ajuns în această fază a competiție pe valoarea individuală, colectivă și prin dorința jucătoarelor de a câștiga acest campionat.”a declarat Marcel Urban pentru totalbaschet.ro

Primul meci al finalei LNBF are loc luni, 29 aprilie, de la ora 20:00, în direct pe DIGI Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!