Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Este o victorie obținută cu inima"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.04.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad a câștigat primul meci al finalei campionatului după ce a trecut cu scorul 59-54 de Campioana României, CSM Târgoviște, chiar pe terenul acesteia. Finala de dispută după sistemul cel mai bun din 5 jocuri.

După finalul jocului, președintele clubului din Arad, Marcel Urban, a declarat pentru Total Baschet că finala nu este nici pe departe câștigată.

„Este o victorie extrem de muncită și obținută cu inima, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că finala nu este nici pe departe câștigată. Suntem conștienți că meciurile care vor urma vor fi mai dificile ca și până acum, vor fi extraordinar de grele. Am încredere în aceste fete că își vor face datoria și vor lupta cu același spirit de sacrificiu. Am jucat într-o sală aproape plină care este renumită pentru presiunea care o pune pe adversar. Totodată vreau să mobilizez tot Aradul și tot județul pe când vom juca la Arad, în afara sălii trebuie să rămână foarte multi oameni pentru ca această echipă să poată să producă un miracol. Le mulțumesc mult fetelor și antrenorului, sunt mândru de ei.” ne-a declarat acesta

ICIM-ul nu a mai cedat confruntarea cu Târgoviște la fel cum a făcut-o în semifinala Cupei României când a condus și cu 20 de puncte diferență. Urban a explicat de ce ICIM-ul nu a mai cedat confruntarea.

„A fost lecția învățată atunci. Am învățat o lecție după care am pus-o în aplicare, simplu.”a precizat Marcel Urban

Acesta a vorbit și despre meciul de mâine, partida cu numărul 2 a finalei Ligii Naționale de baschet feminin ce va avea loc marți, de la ora 20:00.

„Noi o să facem tot posibilul să câștigăm, vom lupta cu aceeași dăruință ca până acum.”a încheiat acesta

Antrenorul formației din Târgoviște, Florin Nini, nu a vrut să comenteze acest eșec în fața rivalei din Arad.

Foto flash: Marius Tudor

1 comentariu la aceasta stire:
  • nobody :

    Atmosfera
    Felicitari echipei din Arad pentru meci .
    In alta ordine de idei trebuie mentionat ca sala nu a fost plina iar atmosfera de la Targoviste nu mai este ce a fost anul trecut . Domnul Urban cred ca trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa faca declaratii la finalul celor 5 partide din aceasta finala . In primul meci al finalei sansa a fost de partea Aradului dar cu siguranta ca cei din Targoviste nu vor renunta asa usor la aceasta finala .
    Nivelul baschetului oferit in aceasta finala este slab in comparatie cu baschetul aratat de cele doua echipe in sezonul trecut . Un joc destul de slab pentru o finala , cu greseli multe in aparare si fara un sistem ofensiv de fiecare parte . Evolutia individuala a unor jucatoare a mai dat ceva acestei finale .
    Apropo !
    Felicitari domnului Morar ca inca mai atreneaza .

    cu 11 ani în urmă (30.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!