Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Fetele noastre s-au luptat exemplar, dar Tâgoviște a avut mai multă șansă"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.05.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad a pierdut meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet feminin după ce au cedat cu scorul 73-76 în fața celor de la CSM Târgoviște.

Președintele clubului arădean, Marcel Urban, a declarat pentru totalbaschet.ro că Târgoviște a avut în meciul 4 pe Ajavon, o jucătoare excepțională.

„Fetele noastre s-au luptat exemplar, dar astăzi Tâgoviște a avut mai multă șansă, mai multă precizie, nu pot să spun mai multă dăruință, și noi ne-am dorit. Presiunea a fost pe umerii noștri, jucătoarele noastre au ratat nesperat de mult. Vom merge la Târgoviște pentru meciul 5, așa e frumos o finală din 5 meciuri, acolo va fi care pe care. Astăzi Târgovițe  a avut o jucătoare excepțională, Ajavon a jucat exemplar, se vede că vine din WNBA. În meciul viitor totul se ia de la 0, acum este 2-2. Șansele sunt împărțite, 50-50, acolo ei vor avea avantajul terenului propriu și sunt singur că de această dată și ei fiind un meci decisiv, vor umple sala până la refuz, este șansa lor și sansa noastră.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!