Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Fetele sunt montate pentru acest joc cu Sfântu Gheorghe”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.04.2014

Baschetbalistele de la Univ. Goldiș ICIM Arad și cele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vor da piept luni, 14 aprilie, de la ora 19:00, într-un meci care contează pentru primul meci din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. Marcel Urban, președintele trupei din vestul țării, a vorbit despre meciurile cu formația covăsneană, spunând că în aceste întâlniri dintre cele două echipe aportul publicului va fi decisiv. 

„La nivel de lot Destiny este pe drumul cel bun, încercăm să o recuperăm, însă nu ştiu dacă va fi aptă 100% pentru jocul de luni. Suzana în schimb nu are nici o şansă să joace. În rest fetele sunt montate pentru acest joc. Avem nevoie de suporteri, trebuie să strângem rândurile, aportul publicului va fi decisiv. Între cele 2 echipe bătălia se va da şi la aportul fanilor. Noi când jucăm la Sf. Gheorghe publicul de acolo crează o atmosferă şi o presiune fantastică. Ceea ce vreau să se întâmple şi la noi. Fetele au nevoie de energia pe care o primesc de fiecare dată de la suporteri, în tentativa de a ajunge în finala campionatului”, a explicat oficialul pentru baschetarad.ro.

În actuala stagiune, cele două combatante s-au întâlnit de 3 ori, mai exact de 2 ori în LNBF, respectiv o dată în finala Cupei României. De fiecare dată, campioana în exercițiu, ICIM Arad, și-a adjudecat victoria, 99-72 și 72-64 în Liga Națională, respectiv 67-61 în finala cupei. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!