Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Miercuri se joacă un meci cât un campionat"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.04.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad a cedat confruntarea cu CSM Satu Mare din meciul 2 al semifinalei campionatului și se pregătește de jocul decisiv. Scorul final al partidei a fost 67-57 pentru sătmărence după ce în primul joc, arădencele au învins cu 72-57.

După finalul partidei, președintele clubului arădean, Marcel Urban, a declarat următoarele:

“A fost un meci solicitant şi foarte disputat, în care gazdele au profitat de schimbările necesare pentru a face diferenţa, în schimb noi nu am avut la dispoziţie o bancă lungă, cum ne doream. Fetele au rezistat foarte bine fizic, dar nu au mai avut aceeaşi precizie ca în primul meci”, a declarat Marcel Urban pentru sportarad.ro

Acesta a vorbit și despre meciul decisiv de miercuri seară.

“Nu este nimic pierdut iar miercuri se joacă un meci cât un campionat. Cine pierde ratează orice şansă la titlu, sunt sigur că fetele se vor mobiliza exemplar şi vor reuşi calificarea în finală. Pe această cale fac un apel călduros către public, pentru că nu este exclus ca diferenţa să fie făcută chiar de suporterii noştri, care ne-au împins de atâtea ori de la spate. Jucătoarele sunt obişnuite cu astfel de meciuri şi vor face tot ce ţine de ele pentru a fi prezente în finală”, mai spune Marcel Urban.

În privinţa veştii tragice primite duminică, chiar înaintea meciului doi al semifinalei, arădencele sunt decise să obţină calificarea în finală şi în memoria campioanei Alicia Gladden, poreclită pe vremea când juca a Arad “micul Ronaldinho”, care şi-a pierdut viaţa la numai 27 de ani într-un accident de maşină.

“Am primit vestea cu multă tristeţe. Alicia rămâne în istoria clubului nostru, pentru că în 2008 a devenit campioană naţională cu ICIM, ea aducându-şi o contribuţie importantă în acel sezon. A fost o jucătoare valoroasă, pe care nu am mai putut apoi să o păstrăm la Arad, datorită ofertelor numeroase. Miercuri vom juca şi în memoria ei”, spune preşedintele echipei arădene pentru sursa citată mai sus.

Partida decisivă dintre Univ. Goldiș ICIM Arad – CSM Satu Mare va avea loc miercuri, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!