Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Nu vom participa în Euroligă. Nu putem asigura un buget de 800.000 de euro"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
18.05.2011

Managerul echipei ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, Marcel Urban, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, că formaţia ardeleană nu se va înscrie, în acest sezon, în Euroliga feminină, deşi actuala campioană a României are acest drept după cucerirea Ligii Europei Centrale.

Oficialul grupării din Arad a mai spus, pentru totalbaschet.ro, că din punct de vedere financiar ICIM nu poate să ajungă în Euroliga feminină, cel puţin în acest sezon. "Nu există bugetul necesar pentru a participa într-o competiţie de un asemenea nivel şi îmi pare rău de acest lucru deoarece ne-am fi dorit foarte mult să realizăm o nouă premieră în baschetul românesc. Din cauza lipsei unui buget obligatoriu, care să ne permită să facem faţă unei asemenea întreceri de anvengură, vom alege, cel puţin sezonul care urmează, fie FIBA EuroCup Women fie tot Liga Europei Centrale", a precizat Marcel Urban pentru totalbaschet.ro.

Urban a completat: "Pentru a participa în Euroligă am avea nevoie, estimativ, de 800.000 de euro, ceea ce, în momentul de faţă nu este posibil. Noi am început să lucrăm la un proiect pentru a putea realiza şi acest lucru în viitorul apropiat. Primul pas a fost deja făcut prin aducerea lui Zoran Visic, un tehnician care are o vastă experienţă în Euroligă, mai ales ca dânsul a şi câştigat acest trofeu".

Referitor la competiţia externă în care va fi înscrisă echipa ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, Marcel Urban a declarat: "Încă nu ştim sigur. Va fi ori EuroCup Women ori Liga Europei Centrale. Mai avem de semnat nişte contracte cu posibilii nostri sponsori iar în urma semnării acestor contracte avem garantia bugetului pentru noul sezon şi vom vedea ce costuri putem suporta pentru a alege o competiţie în care să facem faţă din punct de vedere financiar".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!