Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "O victorie obținută mai greu decât o arată scorul"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.09.2012

Univ. Goldiș ICIM Arad a câștigat derby-ul primei etapa a Ligii Națioanel de baschet feminin, trecând cu scorul de  80-61 în fața echipei Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

La final meciului, președintele formației arădene, Marcel Urban a declarat pentru totalbaschet.ro că victoria la 19 puncte diferență nu a fost obținută atât de lejer pe cât o arată scorul.

“O victorie obținută mai greu decât o arată scorul, știam că echipa din Sf. Gheorghe au o echipă bună prin străinele pe care și le-au adus, ceea ce au și demostrat în teren doar că noi am fost mult mai pragmatici și am știut să speculăm momentele importante ale meciului fiind susținuți și de aportul publicului, terminând la o diferență de 19 puncte. Sunt convins că echipa din Sf. Gheorghe,după o perioadă mai lungă de pregătire va arăta mai bine decât au arătat acum pentru că ele se pregătesc doar din 4 septembrie”.

Aceasta a vorbit și despre aportul întregii echipe la această victorie.

„Mă bucură că în echipa noastră, aproape de fiecare dată apare la rampă câte o jucătoare importantă care poate să ducă greul acestui campionat cu un plus pentru Givens si Brosovszky dar acest lucru nu minimalizează aportul celorlalte jucătoare pentru că succesul în echipă poate fi dat de forța grupului și coiziunea prin susținerea fiecărei jucătoare a jocului bun care trebuie să funcționeze pentru a putea spera la mai mult.E nedrept să nominalizăm pe cineva că a contribuit decisiv la această victorie, eu zic că meritul este al echipei și al antrenorului. Fetele s-a mobilizat în momentele foarte importante pentru a depăși pe Sf. Gheorghe care în unele momente a surprins fiind o echipă nouă și necunoscută” a mai punctat Marcel Urban

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!