Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Pur și simplu aceste fete joacă cu sufletul și cu inima"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.04.2013

Univ. Goldiş ICIM Arad a câştigat fără mari probleme primul meci al semifinalei de campionat cu CSM Satu Mare, care se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

După finalul jocului, președintele clubului arădean, Marcel Urban, a declarat pentru totalbaschet.ro că jucătoarele ICIM-ului au jucat cu sufletul și inima, această partidă.

„E doar un pas, mai trebuie încă cel puțin unu ca să reușim să ne calificăm în marea finală. Eu zic că fetele merită onorurile acestei victorii pentru că ele pur și simplu joacă cu sufletul, cu inima. Se dăruiesc, se dedică pentru acest baschet, se vede că joacă cu pasiune, iar când faci ceva cu pasiune, este imposibil să nu-ți iasă. În această seară, în sfertul 3, am mers la 20 de puncte și a intervenit acea experiență acumulată în meciul cu Târgoviște. Au gestionat excepțional de bine finalul de meci. De la 20 de puncte au condus atacurile foarte inteligent, cu finalizare, ceea ce nu a dat voie să se întâmple, ceea ce s-a întâmplat la Cupa României. Le felicit pe aceste jucătoare pentru că toate cele 9 care au intrat în teren, și-au făcut datoria. Sunt mândru de ele, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să rămânem concentrați și să mergem să încercăm să câștigăm la Satu Mare. Noi mai avem 2 șanse, Satu Mare doar una.”

ICIM Arad învinge cu scorul 72-57 pe Satu Mare și ia o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinala LNBF.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!