Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: "Un final de infarct"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
01.05.2013

După 2 meciuri disputate din finala Ligii Naționale de baschet feminin, scorul general este 1-1 între campioana României, CSM Târgoviște și Univ. Goldiș ICIM Arad. După ce în primul meci, arădencele au reușit o victorie la 5 puncte diferență, în meciul 2 au ratat incredibil victoria la ultima fază a partidei după ce au avut un avantaj și de 13 puncte diferență.

După finalul jocului, președintele clubului din Arad, Marcel Urban a declarat pentru Total Baschet următoarele:

„Un final de infarct, dacă noi marcam prin Wirth atunci câștigam meciul, doar că eu am un semn de întrebare pentru că un punct este în plus la Târgoviște (aruncarea de 3 puncte al lui Jennifer Risper s-a pus de 2 puncte). Oricum rezultatul rămâne neschimbat, felicit echipa din Târgoviște, este 1-1 și așteptăm ca sala din Arad să fie neîncăpătoare. Ele au avut o mână foarte bună în meciul 2 și s-au dus la 8 puncte, după care noi am revenit. De aceea este baschetul frumos și spectaculos, este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi, nu ști până în ultima secundă cine câștigă. Mergem la Arad în 7-8 mai, așteptăm publicul să fie așa de mulți ca în meciul 2 să ne oblige să punem un ecran imens afară.”ne-a declarat Marcel Urban

Foto: Marius Tudor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!