Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Universitatea Cluj are un lot foarte bun”

Valentin Todea

Valentin Todea
28.11.2015

Gruparea medialată cu bronz în ultima stagiune a LNBF întâlnește pe teren propriu Universitatea Cluj, într-o partidă care contează pentru etapa a 11-a a campionatului. Confruntarea va lua startul astăzi, de la ora 19. Înaintea acestui duel, conducătorul formației arădene, Marcel Urban, a vorbit pentru arq.ro:

„Clujul dă impresia unei echipe ce nu merită băgată în seamă, dar vreau să spun că are un lot foarte bun. Prin aducerea a două jucătoare noi şi a lui Dragan Petricevic nu face decât să îşi depună candidatura, prin investiţiile făcute, la un loc în primele 4 echipe ale campionatului. Ne aşteaptă un meci greu, pe care îl tratăm cu maximă seriozitate.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!